Apotek med en tydlig vision

Välkommen till Apoteksgruppen! Våra apotek finns i hela Sverige, från Gällivare i norr till Borrby i Söder. Det är engagemanget som driver oss – att du ska må så bra som möjligt, både fysiskt och psykiskt, genom hela livet och utifrån just dina förutsättningar. Med kunskap, tjänster och omvårdande produkter vill vi verkligen göra skillnad. 

Vår vision

Vår vision är att vara Sveriges mest engagerade apotekskedja där kunderna mår lite bättre.

Vårt engagemang

Engagemang för oss är att bry sig på riktigt och att vilja råda och hjälpa på ett sätt som gör verklig skillnad. Vi möter alla personer med ett genuint intresse och är lyhörda för varje kunds unika förutsättningar och behov. Vi jobbar för att ligga steget före och tillsammans skapa långsiktiga och hållbara lösningar för friskare och hälsosammare liv.

En del av något större

Sedan våren 2018 ägs vi av Euroapotheca som är en av de största apoteksaktörerna i Norra Europa. Vi är unika med att ha både centralt ägda apotek och apotek som ägs av lokala entreprenörer. Vi erbjuder våra kunder en säker och tillgänglig hantering av receptbelagda läkemedel, kvalificerad rådgivning samt ett noga utvalt sortiment av receptfria läkemedel och andra omvårdande produkter.

Vi ger dig en trygg hantering av receptbelagda och receptfria läkemedel och våra kunniga medarbetare ger dig den rådgivning du behöver.

Ring 0771-760 760, eller skriv

Ring till oss på Apoteksgruppen för att ställa allmänna frågor, vardagar 09:00-18:00. Du kan också fråga om apotekens öppettider eller komma i direktkontakt med ditt lokala apotek genom att vi kopplar dig till det apotek du vill tala med. Här kan du också ställa frågor om vår kundklubb!

Du når oss även genom kontaktformuläret nedan.

Apotekens egna telefonnummer

Vill du ringa till ett apotek nära dig hittar du de lokala apotekens kontaktuppgifter på deras egna webbsidor och ditt närmaste apotek hittar du här.

Apoteksgruppens servicekontor

Telefon: 08-563 022 00, vardagar 09:00-18:00.
Postadress: Apoteksgruppen i Sverige AB, Box 7264, 103 89 Stockholm
Besöks- och leveransadress: Strandbergsgatan 55, plan 8, Stockholm
Organisationsnummer: 556773-4156

För press och journalister

Titta in på vår pressida för kontaktuppgifter och pressmeddelanden.

Frågor, synpunkter, status, ris eller ros?

Fyll i dina uppgifter och ditt meddelande. Vi svarar så snart som möjligt.