Antikroppstest Covid-19

Nu kan du testa dig för antikroppar mot covid-19 hos utvalda Apoteksgruppen-apotek. Testet genomförs i samarbete med vårdgivaren Vaccina som även hjälper dig att tolka resultatet från ditt provsvar.

Hur genomförs testet?

Testet tas på plats i apoteket av Vaccinas vårdpersonal. Genom ett stick i fingret tas ett blodprov som analyseras av vårdpersonalen och du får svar efter 20 minuter. Testet kostar 295:- och du kan boka tid eller komma på drop in utvalda dagar. Självklart får du som medlem också poäng på ditt köp. Obs, vårt antikroppstest påvisar inte pågående sjukdom.

Provsvaret fås som en länk via sms där man kan logga in med sitt bankID eller som ett skrivet dokument på plats i apoteket.


Vill du testa dig?

Boka tid

För att hitta ditt Apoteksgruppen apotek och boka tid, klicka på länken nedan för att komma vidare till bokningssidan hos Vaccina. 

Klicka här för att se vilka apotek som erbjuder antikroppstest och boka tid.

Drop in

Vi rekommenderar att du bokar tid men du kan också komma in till oss för drop in, klicka här. (Drop in är i mån av tid). 

När får jag testa mig?

Du måste vara helt symtomfri och ha varit det i minst 14 dagar för att få testa dig.

Om Vaccina och antikroppstestet

Vår samarbetspartner Vaccina är en vårdgivare som specialiserat sig på tester och vaccination. Vaccinas läkare och specialister har utvärderat marknadens antikroppstester mot covid-19 och valt ett test med hög tillförlitlighet och träffsäkerhet.

Testet är CE-märkt. Testet visar om du har utvecklat särskilda antikroppar mot covid-19 viruset, det vill säga om du har haft covid-19. Du får ett skriftligt provsvar och Vaccinas vårdpersonal hjälper dig att tolka resultatet.

Läs mer om Vaccina på deras hemsida.