E-handla dina recept!

Logga in via BankID för att handla varor på recept. Våra farmaceuter meddelar dig när leveransen är redo att hämtas i apoteket. Hemleveransen gäller enbart i Stockholm, Västerås och Örebro och inte på kylvaror eller narkotiska preparat. VIKTIG INFORMATION till tonårsföräldrar. Läs mer nedan!

Logga in med BankID

  • 1–4 vardagars leveranstid. Hemleverans gäller endast i Stockholm, Örebro och Västerås. Gäller inte på kylvaror eller narkotiska preparat.

  • Avhämtning kostnadsfritt på valfritt Apoteksgruppen-apotek

  • Betala med Visa-kort, MasterCard eller faktura

  • Kundservice har öppet för dina frågor, vardagar 09:00–17:30

Apoteksgruppens e-handel

Välkommen till Apoteksgruppens e-handel för receptförskrivna produkter. Här finns alla dina recept samlade på ett och samma ställe. Handla i lugn och ro, hantera familjens läkemedel, se var du befinner dig i högkostnadsskyddet och få en tydlig översikt och kostnadsbild. Tryggt, säkert och e-nkelt!

Hemleverans i Stockholm, Västerås och Örebro

För dig som bor i Stockholmsområdet kan du beställa dina läkemedel och andra produkter* direkt hem till dörren via vår samarbetspartner Airmee.
Du kan också välja att hämta hos valfritt Apoteksgruppen-apotek. För dig som bor i andra städer hämtar du enkelt upp din beställning hos valfritt apotek.

* *Psst, nu har vi även börjat erbjuda hemleveranser för dig som bor i Västerås och Örebro. Hemleverans gäller tyvärr inte för kylvaror och narkotikaklassade läkemedel.

Förändring från 11 april 2019 gällande tonåringars recept

eHälsomyndigheten ändrar i tjänster som apoteken använder för att visa upp receptinformation via e-tjänster och möjliggöra e-handel. Vi tar bort möjligheten för vårdnadshavare till tonåringar i åldern 13-17 år att automatiskt kunna titta på och beställa tonårings läkemedel via apotekens e-handel (så kallad direktåtkomst). Syftet med förändringen är att följa offentlighets- och sekretesslagen. Ändringen rör endast vårdnadshavare för tonåring mellan 13 och 17 år.

Läs mer på eHälsomyndighetens hemsida

 

Fyra e-nkla steg!

Steg 1. Välj recept

Här ser du dina aktuella recept och kan välja vilka du vill göra ett uttag för.

Steg 2. Din beställning

Här ser du en kostnadssummering på dina köp inklusive högkostnadsskyddet.

Steg 3. Välj ditt apotek

Välj vilket apotek du vill hämta ditt paket på, vi har 197 apotek från norr till söder. Bor du i Stockholm, Västerås och Örebro kan du välja hemleverans med Airmee.

Steg 4. Betala

Betala med Visa-kort eller MasterCard. Alla betalningar hanteras av PayEx för din säkerhet.

Kundservice - öppet vardagar 9-17:30

Alla dina frågor som rör e-handel, inklusive reklamationer, besvaras av vår kundservice 0771-760 760, vardagar 9-17:30. Om din fråga kräver kompetens från en farmaceut får du prata med en direkt.

Välkommen!