Krustader med färskost och senapskräm

Dags för glöggmingel? Gör det inte svårare än vad det behöver vara. Krustader fyllda med färskost och senapskräm är ett perfekt salt och gott tilltugg som görs på ett kick. Årets nyhet, Apoteksgruppen Senap Konjak, gör detta recept till något alldeles extra. Simona från Apoteksgruppen och bloggen "Cookies and Sweets" visar hur du i fyra enkla steg får fram detta mumsiga recept.

Krustader med färskost och senapskräm

Antal: 24 st
Tid: ca 10 min

Ingredienser:

  • 2–3 msk Apoteksgruppen Senap Konjak
  • 1 fpk krustader
  • 200 g färskost naturell
  • 1 hårdkokt ägg
  • Färsk dill
  • Salt
  • Peppar
  • Citronskivor till garnering

Gör så här:

  1. Hacka ägget och blanda med färskost, senap och finhackad dill.
  2. Smaka av med salt och peppar.
  3. Fördela eller spritsa krämen i krustaderna strax innan servering så håller de sig spröda.
  4. Garnera med tunna citronskivor och ev. dillkvistar.