Skin Logic

Olika hudtyper - olika behov

Skin Logic är en serie avskalade och effektiva basprodukter av hög kvalitet som förstärker det bästa som huden har naturligt. Produkterna är anpassade för olika hudtyper och behov och är dermatologiskt testade. Tillverkade i Sverige.

Normal/Torr hy

Allround produkter som passar alla hudtyper. Innehåller väl utvalda ingredienser av högsta kvalitet som vårdar och återfuktar huden på djupet. Rekommenderas för normal till torr hy. Passar även kombinerad hy. Aktiva ingredienser: shea butter, vitamin E.

Produkter: Dagkräm, Nattkräm, Serum, Ögonkräm, Micellar water, Body Lotion, Duschgel


Kombinerad/Fet hy

Anpassade produkter för kombinerad/fet hy. Minskar uppkomsten av irritation och rodnad samtidigt som de reducerar överskott av sebum vilket ger huden en välbalanserad efterkänsla. Innehåller vitamin E.

Produkter: Dagkräm, Nattkräm


Anti-Age

För mogen/torr hud och normal/torr hud som uppvisar ålderstecken. Motverkar uppkomsten av fina linjer och ökar hudens elasticitet. Dagkrämen innehåller Spf 15.

Produkter: Dagkräm, Nattkräm, Serum

Sensitive

Oparfymerade produkter anpassade för den känsliga hyn. Minskar uppkomsten av irritation och rodnad samtidigt som de motverkar torrhet och återuppbygger fuktbalansen.

Produkter: Dagkräm, Nattkräm