Kroppsvård från Skin Logic

Skin Logic är en serie avskalade och effektiva basprodukter av hög kvalitet som förstärker det bästa som huden och håret har naturligt. Produkterna är anpassade för olika hår- och hudtyper och är dermatologiskt testade. All ansiktsvård från Skin Logic är tillverkad i Sverige.

 

Ansiktsvård för alla hudtyper

Fet hud, torr hud, normal hud eller kanske kombinationshud? Skin Logic har ansiktsvård för alla olika hudtyper. Många av produkterna är dessutom veganska.

HYDRATING - Normal/Torr hy

Produkter som passar alla hudtyper. Ansiktskrämen innehåller väl utvalda ingredienser av högsta kvalitet som vårdar och återfuktar huden på djupet. Produkten rekommenderas för normal hud och torr hud. Passar även kombinationshud. Aktiva ingredienser: shea butter, vitaminE.
Produkter inom ansiktsvård:dagkräm, nattkräm, serum, ögonkräm och Micellar water,

Produkter inom hudvård: body lotion och duschgel

MATTIFYING - Kombinerad/Fet hy

Anpassade produkter för kombinerad/fet hud. Produkterna minskar uppkomsten av irritation och rodnad samtidigt som de reducerar överskott av sebum vilket ger huden en välbalanserad efterkänsla. Innehåller vitamin E.

Produkter för ansiktsvård: dagkräm och nattkräm.

ANTI-AGE

För mogen/torr hud och normal/torr hud som uppvisar ålderstecken. Motverkar uppkomsten av fina linjer och ökar hudens elasticitet. Dagkrämen innehåller Spf 15.

Produkter för ansiktsvård: dagkräm, nattkräm och serum.

SENSITIVE - Känslig hy

Oparfymerade produkter anpassade för den känsliga hyn. Minskar uppkomsten av irritation och rodnad samtidigt som de motverkar torrhet och återuppbygger fuktbalansen.

Produkter för ansiktsvård: dagkräm och nattkräm.

Skin Logic nyhetslansering inom hår och hud

Hårvård för olika typer av hår

Precis som det finns olika hudtyper, finns det olika typer av hår. I serien Skin Logic finns hårvårdsprodukter som fungerar för alla sorters hår.

Dry/Damaged hair

Hårprodukterna i Dry/damaged-serien består av ett schampo och balsam för torrt och skadat hår och är utvecklade för att ge håret fukt, styrka och glans. De utvalda ingredienserna hjälper till att vårda yttre skador på hårstråna samtidigt som de stärker håret inifrån.

Fine hair

Hårprodukterna i Fine-serien består av ett schampo och balsam för tunt och normalt hår, och är utvecklade för att ge håret styrka, näring och volym. Både schampo och balsam innehåller skonsamma ingredienser och verkar volymgivande, främst tack vare det vegetabiliska risproteinet.

Normal hair

Hårprodukterna i Normal-serien består av ett schampo och balsam för normalt hår och är utvecklade för att ge håret skydd, näring och fukt. Innehåller naturligt UV-skydd och passar både ofärgat och färgat hår.

Kroppsvård

Foot cream

En intensivt vårdande och fuktgivande fotkräm mot torr hud. Produkten från Skin Logic innehåller karbamid och sheasmör som ger näring, återfuktar och återfettar huden genom att bilda ett skyddande lager mot torr hy.

Hand cream

En näringsrik handkräm med ett högt innehåll av fettsyror som jobbar på djupet för att skydda huden och verka mjukgörande. Innehåller även kokosolja som kan ha en antiinflamatorisk effekt på huden.

Shower gel

Våra duschkrämer är skonsamma mot huden och har en mild, uppfriskande doft.

Nyhet! Skin logic Solskydd

Solskydd

Våra solkrämer skyddar mot solens UVA- och UVB-strålar och är vattenresistent. Finns i SPF 15-50. Solskyddsprodukterna för barn samt solsticket är dessutom oparfymerade. Samtliga produkter i vår solskyddsserie är dermatologiskt testade och producerade i Sverige.

Vad betyder begreppen inom hud- och ansiktsvård?

Naturlig ansiktsvård är ett begrepp som kan behöva redas ut. Med naturlig ansiktsvård menas att produkten har ett högt innehåll av naturliga ingredienser (råvaror med ursprung i naturen) som exempelvis havreolja, olivolja eller sheasmör.

Med ekologisk ansiktsvård menas att produkten har ett visst innehåll av ekologiska ingredienser, leta gärna efter produkter som har en ECOCERT-märkning.

Dermatologiskt testat betyder att produkten är testad på människor under överseende av en dermatolog, en hudläkare.

Lär dig mer om huden och hur du bäst tar hand om den

Det finns mycket att lära sig om huden, kroppens största organ. Här har vi på Apoteksgruppen samlat artiklar om hud-relaterade ämnen som vi tror kan intressera dig och information om andra hudvårdsmärken som finns i vårt sortiment.