Skin Logic

Olika hudtyper - olika behov

Skin Logic är en serie avskalade och effektiva basprodukter av hög kvalitet som förstärker det bästa som huden och håret har naturligt. Produkterna är anpassade för olika hud- och hårtyper och är dermatologiskt testade. Tillverkade i Sverige. 

Ansiktsvård

HYDRATING - Normal/Torr hy

Allround produkter som passar alla hudtyper. Innehåller väl utvalda ingredienser av högsta kvalitet som vårdar och återfuktar huden på djupet. Rekommenderas för normal till torr hy. Passar även kombinerad hy. Aktiva ingredienser: shea butter, vitamin E.

Produkter: Dagkräm, Nattkräm, Serum, Ögonkräm, Micellar water, Body Lotion, Duschgel

MATTIFYING - Kombinerad/Fet hy

Anpassade produkter för kombinerad/fet hy. Minskar uppkomsten av irritation och rodnad samtidigt som de reducerar överskott av sebum vilket ger huden en välbalanserad efterkänsla. Innehåller vitamin E.

Produkter: Dagkräm, Nattkräm

ANTI-AGE

För mogen/torr hud och normal/torr hud som uppvisar ålderstecken. Motverkar uppkomsten av fina linjer och ökar hudens elasticitet. Dagkrämen innehåller Spf 15.

Produkter: Dagkräm, Nattkräm, Serum

SENSITIVE - Känslig hy

Oparfymerade produkter anpassade för den känsliga hyn. Minskar uppkomsten av irritation och rodnad samtidigt som de motverkar torrhet och återuppbygger fuktbalansen.

Produkter: Dagkräm, Nattkräm

Skin Logic nyhetslansering inom hår och hud

Hårvård

Dry/Damaged hair

Hårprodukterna i Dry/damaged-serien består av ett schampo och balsam för torrt och skadat hår och är utvecklade för att ge håret fukt, styrka och glans. De utvalda ingredienserna hjälper till att vårda yttre skador på hårstråna samtidigt som de stärker håret inifrån.

Fine hair

Hårprodukterna i Fine-serien består av ett schampo och balsam för tunt och normalt hår, och är utvecklade för att ge håret styrka, näring och volym. Både schampo och balsam innehåller skonsamma ingredienser och verkar volymgivande, främst tack vare det vegetabiliska risproteinet. 

Normal hair

Hårprodukterna i Normal-serien består av ett schampo och balsam för normalt hår och är utvecklade för att ge håret skydd, näring och fukt. Innehåller naturligt UV-skydd och passar både ofärgat och färgat hår. 

Kroppsvård

Foot cream

En intensivt vårdande och fuktgivande fotkräm mot torr hud. Produkten innehåller karbamid och sheasmör som ger näring,  återfuktar och återfettar huden genom att bilda ett skyddande lager mot torr hy. 

Hand cream

En näringsrik handkräm med ett högt innehåll av fettsyror som jobbar på djupet för att skydda huden och verka mjukgörande. Innehåller även kokosolja som kan ha en antiinflamatorisk effekt på huden.

Shower gel

Våra duschkrämer är skonsamma mot huden och har en mild, uppfriskande doft. 

Nyhet! Skin logic Solskydd

Solskydd

Våra solkrämer skyddar mot solens UVA- och UVB-strålar och är vattenresistent. Finns i SPF 15-50.  Solskyddsprodukterna för barn samt solsticket är dessutom oparfymerade. Samtliga produkter i vår solskyddsserie är dermatologiskt testade och producerade i Sverige.

Vårdande produkter för hud och hår.