Prostatacancerförbundet och Mustaschkampen

Varje dag får 27 män i Sverige beskedet prostatacancer. Det är 27 st för mycket. Vi på Apoteksgruppen är som enda apotekskedja stolta huvudsponsorer till Prostatacancerförbundets Mustaschkampen, som återigen går av stapeln i höst och räcker året ut.

Prostatacancerförbundet

Prostatacancerförbundet med sina 26 patientföreningar verkar för ökad kunskap om prostatacancer, driver påverkansarbete för en bättre vård samt stödjer forskning och utveckling genom en egen fond. 

Prostatacancerförbundet kräver ökad uppmärksamhet och respekt för Sveriges vanligaste cancersjukdom.

Läs mer om forskningen på prostatacancerforbundet.se.

Apoteksgruppen är återigen stolta huvudsponsorer till Mustaschkampen 2017 som bland annat kommer synas i butik och i våra sociala kanaler under oktober och november.

För oss känns det viktigt att vara med och stödja kampen mot den vanligaste cancerformen i Sverige, prostatacancer, lika självklart som att vi stödjer arbetet mot bröstcancer. Vårt motto är hälsa först och att stödja Prostatacancerförbundet är en viktig del i vårt arbete. 

Maria Mårfält, kommunikationschef Apoteksgruppen

Mustaschkampen

Upp till mustaschkamp du också! Oavsett om du vill stödja privat eller som företag, läs mer på prostatacancerforbundet.se eller köp den blå mustaschen som tygmärke eller reflex på ditt närmaste Apoteksgruppen-apotek!