Kontakta oss

Har du frågor kring våra produkter? Är du nöjd eller missnöjd med vår service? Har du frågor om kundklubben? Kontakta oss om du vill veta mera om Apoteksgruppen.

Viktig information 

På grund av extrem hög belastning har vi längre svarstider än vanligt hos kundservice. Vi beklagar detta och gör allt vi kan för att hjälpa dig så snart som möjligt. Här är några tips på vad du själv kan göra innan du kontaktar kundservice: 

  • Du kan själv se alla dina recept om du loggar in med Bank-ID under fliken Recept
  • På FASS.se kan du se vilka läkemedel som finns i lager hos respektive apotek. Observera att detta ej gäller narkotika-klassade läkemedel.

Ring 0771-760 760, eller skriv

Ring till oss på Apoteksgruppen för att ställa allmänna frågor,  helgfria vardagar mellan kl. 9-17 och lunchstängt mellan kl 12-13. Du kan också fråga om apotekens öppettider eller komma i direktkontakt med ditt lokala apotek genom att vi kopplar dig till det apotek du vill tala med. Här kan du också ställa frågor om vår kundklubb!

Du når oss även genom kontaktformuläret nedan.

Apotekens egna telefonnummer

Vill du ringa till ett apotek nära dig hittar du de lokala apotekens kontaktuppgifter på deras egna webbsidor och ditt närmaste apotek hittar du här.

Apoteksgruppens servicekontor

Telefon: 08-563 022 00, växeln är öppen måndag-fredag kl. 9:00-17.00
Postadress: Apoteksgruppen i Sverige AB, Box 7264, 103 89 Stockholm
Besöks- och leveransadress: Strandbergsgatan 55, plan 8, Stockholm
Organisationsnummer: 556773-4156

För press och journalister

Titta in på vår pressida för kontaktuppgifter och pressmeddelanden.