Kundklubb

Lite extra hälsa till dig!

  • Du får 1 000 bonuspoäng i välkomstpresent när du registrerar dig.
  • Du får omtänksamma råd, tips och nyheter.
  • Du får extra bra rabatter och erbjudanden.
  • Du bjuds in till aktiviteter på ditt lokala apotek.
  • Ditt medlemskap är fritt från kort och kostnad.
  • Du samlar bonuspoäng på alla ej receptförskrivna produkter.

Ett bonuspoäng för varje krona

Varje krona du handlar för ger ett bonuspoäng när du visar din legitimation eller uppger ditt personnummer och du får poäng på alla dina köp utom på receptförskrivna varor. Vi betalar ut bonus varannan månad och då får du en bonuscheck om du uppnått ett minimum om 1 000 poäng.

Som medlem är du extra viktig för oss. Därför får du exklusiva erbjudanden och information om våra kampanjer.

Full aktivitet på ditt apotek

På Apoteksgruppen får du alltid kloka råd, inspiration och tips inom hälsa och välbefinnande. Som medlem får du dessutom möjlighet att delta i olika aktiviteter – allt från provsmakning och information om nyheter till temadagar, aktiviteter som kan variera från apotek till apotek. 

Kortlös men inte lottlös

Det är helt kostnadsfritt att gå med. Dessutom är det enkelt. Du behöver inget extra kort i plånboken utan använder bara din legitimation eller uppger ditt personnummer för att registrera dina bonuspoäng.

Bonuspoäng nu på stört

Välkommen att anmäla dig redan idag. Du får 1000 bonuspoäng direkt vid registreringen.

Anmäl dig här

  • Alternativ 1: Bli medlem direkt i kassan på ditt apotek

Du kan efterregistrera köp

Glömde du att registrera poäng när du handlade? Visa bara kvittot från ditt köp tillsammans med din legitimation på det apotek du handlade på så får du dina poäng ändå. Efterregistrering kan göras inom fyra veckor efter ditt köp.

Min sida

Som medlem kan du logga in på Min sida och se poängsaldo, och ev bonus. På Min sida kan du också anmäla adressändring samt komplettera dina uppgifter med exempelvis mejladress och mobilnummer.

Du loggar in till kundklubbens "Min sida" via samma inlogg som vår e-handel och får samtidigt tillgång till dina aktuella elektroniska recept! Notera att du måste vara inloggad för att ta del av de kundklubbsspecifika rabatterna och erbjudandena. Här kan du läsa mer om BankID.

Tyck till om oss!

Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vår service. Att lyssna på våra kunder är det viktigaste instrumentet i detta arbete. Därför genomför vi nu en undersökning för att få insikt i hur du som medlem upplevde ditt senaste besök hos oss.

Vi har anlitat det oberoende undersökningsföretaget Mistat AB som är specialiserade på denna typ av undersökningar.

Som ett symboliskt tack till alla som deltar i denna undersökning ger vi ett bidrag till FN-förbundets projekt Flicka, som arbetar mot könsstympning och barnäktenskap. Du kan läsa mer om vårt samarbete med projekt Flicka här.

Oavsett antal svar kommer vi att skänka 10 000 kronor till detta mycket viktiga arbete.

Kundklubben hälsar

Har du frågor angående ditt medlemskap är du välkommen att kontakta oss via kundklubb@apoteksgruppen.se eller ringa till vår kundservice på 0771-760 760, vardagar 8:30-18:00.