Hej student!

Vårt recept är enkelt. Hälsa först!
Pluggar du till receptarie, apotekare eller apotekstekniker? Hälsa på oss redan nu.

Praktik med unik inblick i apoteksägande

Som praktikant hos oss får du möjlighet att lära dig allt om det praktiska arbetet på apotek, där hälsa och omtanke om kunden står i fokus. Självklart erbjuder vi dig en utbildad och engagerad handledare som stöttar dig hela vägen, och vi är den enda apotekskedjan som dessutom kan de dig en inblick i hur det funderar att äga sitt eget apotek!

Efter slutförd praktik erbjuder vi alla receptarie- och apotekarstudenter en gratifikation, du får möjlighet att göra studiebesök inom olika delar av vår verksamhet och har dessutom stor chans till ett spännande jobb med oss efter praktiken.

Har du frågor angående praktik på Apoteksgruppen är du varmt välkommen att höra av dig till hr.drift@apoteksgruppen.se.

Du är något alldeles extra

För dig som studerar till receptarie, apotekare eller apotekstekniker finns möjlighet till extra- eller sommarjobb. Alla våra medarbetare, inklusive extra/sommaranställda får tillgång till kompetensutveckling inom bl.a. egenvård, IT-system och kundbemötande. Det ska kännas tryggt att arbeta med oss, därför omfattas alla medarbetare av kollektivavtal med viktiga förmåner. Genom att jobba extra med oss under studietiden får du möjlighet att bredda din kompetens samtidigt som du bygger upp ett kontaktnät inom apoteksbranschen. Det ger dig en bra start i karriären och fler möjligheter efter examen.

Klicka här för att göra en spontanansökan om extra- eller sommarjobb!