Apoteksgruppen som arbetsgivare

Personliga apotek där hälsa kommer först!

Hej! Vårt recept är enkelt. Hälsa först! Hälsa handlar om att främja välmående, men ordet kan också syfta på att man lyfter blicken och säger hej. För oss hänger de båda betydelserna ihop och är lika viktiga. Håller du med? Välkommen till Apoteksgruppen!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet. Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek som både driver egna apotek och som franchise i Litauen, Lettland, Estland, Polen, Sverige och Ukraina. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3750 anställda på drygt 640 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Kanske du brinner för att en dag driva ditt eget apotek?

Gör skillnad tillsammans med oss!

Det är genom din kompetens och servicekänsla som vi hjälper våra kunder att må lite bättre. Varje möte ska upplevas som något extra, och för att lyckas med det är din insats helt avgörande. Det handlar om att se och hälsa på varje kund, att ge kvalificerad rådgivning samt att erbjuda en säker och tillgänglig receptexpedition.

Här hittar du våra lediga jobb

Vad erbjuder vi dig?

Ett roligt arbete där du får möjlighet att utvecklas, både genom att växa i arbetet och genom Apoteksgruppen Akademi där vi erbjuder båda korta och långa utbildningsprogram. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. Vi bryr oss om hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför årligt friskvårdsbidrag till alla anställda.

Vårt engagemang sträcker sig också utanför apoteket – bland annat genom vårt samarbete med svenska FN-förbundets projekt Flicka som syftar till att stäkra flickors rättigheter och förhindra barnäktenskap och könsstympning.

Välkommen till oss och gör skillnad!

Här hittar du våra lediga jobb: jobb.apoteksgruppen.se