Apoteksgruppen som arbetsgivare

Personliga apotek där hälsa kommer först!

Hej! Vårt recept är enkelt. Hälsa först! Hälsa handlar om att främja välmående, men ordet kan också syfta på att man lyfter blicken och säger hej. För oss hänger de båda betydelserna ihop och är lika viktiga. Håller du med? Välkommen till Apoteksgruppen!

Vi är en apotekskedja som finns i hela Sverige, från Gällivare i norr till Borrby i söder. Det unika med vår kedja är att varje apotek ägs och drivs av lokala entreprenörer med stort engagemang i verksamheten. Du jobbar direkt för apoteksägaren, vilket ger korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka i en organisation som vågar tänka nytt. Hos oss kan du till och med äga ditt eget apotek!

Gör skillnad tillsammans med oss!

Det är genom din kompetens och servicekänsla som vi hjälper våra kunder att må lite bättre. Varje möte ska upplevas som något extra, och för att lyckas med det är din insats helt avgörande. Det handlar om att se och hälsa på varje kund, att ge kvalificerad rådgivning samt att erbjuda en säker och tillgänglig receptexpedition.

Vad erbjuder vi dig?

Våra apotek drivs av lokala entreprenörer med stort engagemang i verksamheten. Därför kan vi lova dig branschens kortaste beslutsvägar, massor av gemenskap och stor möjlighet att påverka. Det ska kännas tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal vilket innebär bl.a. tjänstepension, bra villkor och extra försäkringar. Våra apotek är unika och personliga, precis som du. Därför vill vi veta vad du brinner för, så att vi kan skräddarsy de rätta utmaningarna, karriärmöjligheterna och den rätta kompetensutvecklingen för just dig.

Välkommen till personliga apotek med fantastiska kollegor, där hälsa kommer först!

Här hittar du våra lediga jobb: apoteksgruppen.se/jobba-med-oss