Färgstarka mot cancer

I höst stöder vi både Bröstcancerförbundets rosa band och Prostatacancerförbundets blå Mustaschkamp - nu kan även du visa färg mot cancer. 

Vi på Apoteksgruppen är den enda apotekskedja som stöder både Bröstcancerförbundets rosa band och Prostatacancerförbundets blå Mustaschkamp. Gör något unikt! Stötta både rosa och blått - köp  Bröstcancerförbundets rosa band och Prostatacancerförbundets blå Mustasch. När du köper rosa band och mustascher hos oss så går pengarna oavkortat till organisationerna och deras viktiga arbete.

En liten gest - stor skillnad

Visste du att bröstcancer och prostatacancer är de vanligaste cancerformerna idag? En cancerdiagnos vänder livet upp och ner för den sjuke, men även för dess anhöriga. En liten gest i form av mänskligt stöd eller insamling till forskning har en stor betydelse i kampen mot bröst- och prostatacancer.

Cancer är något som drabbar oss alla på ett eller annat sätt - även vi på Apoteksgruppen. Våra medarbetare Kaniz och Rebeca har tillsammans med sina anhöriga delat med sig sina erfarenheter från cancer.   

"Ingen kan göra allt, men alla kan göra något"

Stöd både bröst- och prostatacancer

Vi på Apoteksgruppen stöder både både kampen mot bröstcancer och prostatacancer. Under perioden 3/10-30/11 kan du köpa Bröstcancerförbundets rosa band och Prostatacancerförbundets blå Mustasch. Var med i kampen du också. Tillsammans är vi färgstarka mot cancer!

Visa färg mot cancer

Forskning gör skillnad. Tack varje bröst- och prostatacancerforskning sker srora framsteg inom diagnostik, vård och behandling – det ger ett stort hopp inför framtiden. Men forskningen kräver fortfarande mer resurser för att man ska kunna förstå hur och varför cancer uppstår, och därför är alla bidrag livsviktiga. Genom att köpa ett rosa band och en blå mustasch stöttar du cancerforskningen, men du ger även stöd till de drabbade och deras anhöriga.

För det sjunde året i rad är vi stolt huvudsponsor till Prostatacancerförbundets blå Mustaschkamp. Vi är dessutom för nionde året i rad samarbetspartner till Bröstcancerförbundets rosa band. 

Läs mer om vårt samarbete med Prostatacancerförbundet

Läs mer om vårt samarbete med Bröstcancerförbundet