Starta ett nytt apotek

Är du intresserad av att starta något nytt från grunden? Ett sätt att förverkliga drömmen om ett eget apotek är att starta ett nytt apotek inom Apoteksgruppen. Vi har verktygen och kunskapen för att hjälpa dig att komma igång. Tillsammans bygger vi en bra grund som du kan bygga vidare på utifrån din vision.

Hur ser framtidens apotek ut i dina ögon?

Vårt erfarna etableringsteam är experter på allt från att starta bolag och ansöka om tillstånd hos läkemedelsverket, till förhandlingar med hyresvärdar, planritningar och driftsmässiga frågor. Du kan äga apoteket själv eller välja att gå ihop med dina kollegor och bli delägare.

Har du viljan har vi verktygen!

Vår vision är att vara kundens lokala hälsopartner. Med det menar vi att du som engagerad ägare strävar efter att med närvaro, intresse och omtanke serva just dina kunder på bästa sätt. Hör av dig till oss och berätta om dina planer!

Vill du veta mer?

Första steget till att starta ett nytt apotek inom Apoteksgruppen är att skicka in en intresseanmälan. Om ni är flera som ska starta apoteket måste var och en fylla i var sin anmälan.

Klicka här för att fylla i din intresseanmälan

Vanliga frågor och svar