Köpa apotek

Ett sätt att förverkliga drömmen om ett eget apotek är att köpa ett befintligt apotek inom Apoteksgruppen, vanligtvis av en medlem som beslutat sig för att sälja. För att påbörja en sådan process tar du kontakt med medlemmen direkt. Om ett apotek är till salu finns information under rubriken "Apotek till försäljning" här nedan.

Det är viktigt att du gör en noggrann analys och använder dig av experthjälp vid behov. Apoteksgruppen tillhandahåller verktyg för de ägarförändringar som en överlåtelse av apoteksverksamhet innebär, men tar i övrigt inte ansvar för processen som leds av apotekets nuvarande ägare.

Apotek till försäljning

Apoteksgruppen har en gemensam serviceorganisation. Driver du apotek genom oss, får du samma fördelar som i en integrerad kedja utan att förlora de möjligheter som egenföretagandet ger. Du får del av en serviceorganisation som bland annat hjälper dig att förhandla fram avtal och kampanjerbjudanden med leverantörer och distributörer,  ta fram säljdrivande och varumärkesbyggande marknadsföring, ordna IT-system och support i tekniska frågor, stötta dig i ekonomiska frågor, kvalitetssäkra processer i drift samt att erbjuda kompetensutveckling för ägare och medarbetare.

Just nu har vi två apotek till salu.

Apoteket Älgen i Hammarby Sjöstad, Stockholm

Apoteket ligger på adressen Hammarby allé 93. Det är ett bra läge i en välbärgad kommun med närheten till vårdcentral. I Hammarby Sjöstad bor man nära arbete, service, skolor med bra förbindelser in till centrala Stockholm.

Apoteket är beläget i en trevlig lokal och har en omsättning på 10 Mkr. Det har en god prognos för framtiden och en bra utvecklingspotential. På apotekets övervåning finns bra möjligheten att utföra externa tjänster.

Intresserad? Kontakta Cathrine Frost om du vill veta mer.
Telefon: 0705-668 048
E-post: cathrine.frost@apoteksgruppen.se

Apoteket i Gällivare Centrums galleria

Gällivare är under en samhällsomvandling med bland annat bygge av ny skola som nu står klar och lägenheter som ska byggas runt centrum. 

Apoteket har även ett rum med LPB behandlingar (bindvävsmassage) som är under uppbyggnad av kundkrets.

Vill du läsa mer? Klicka här. 

För mer information/intresse ta kontakt med Cathrine Granath
Telefon: 0738 255 705

 

Om du har frågor om att köpa apotek till försäljning eller har generella frågor om att köpa apotek, fyll i formuläret och meddelandefältet nedan.

Intresseanmälan


Beskriv vad din intresseanmälan gäller och om du har några frågor i fältet nedan. Lämna inga personuppgifter i meddelandet

 

Genom att skicka in din intressanmälan samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med Apoteksgruppens integritetspolicy. Läs vår integritetspolicy här.