Köpa apotek

Ett sätt att förverkliga drömmen om ett eget apotek är att köpa ett befintligt apotek inom Apoteksgruppen, vanligtvis av en medlem som beslutat sig för att sälja. För att påbörja en sådan process tar du kontakt med medlemmen direkt. Om ett apotek är till salu finns information under rubriken "Apotek till försäljning" här nedan.

Det är viktigt att du gör en noggrann analys och använder dig av experthjälp vid behov. Apoteksgruppen tillhandahåller verktyg för de ägarförändringar som en överlåtelse av apoteksverksamhet innebär, men tar i övrigt inte ansvar för processen som leds av apotekets nuvarande ägare.

Apotek till försäljning

Nu har vi ett apotek till försäljning!

Apoteket ligger i Gällivare Centrums galleria.
Just nu är Gällivare är under en stor samhällsomvandling med b.la. bygge av ny skola som nu står klar och lägenheter som ska byggas runt centrum. 

Apoteket har även ett rum med LPB behandlingar (bindvävsmassage) som är under uppbyggnad av kundkrets.

Vill du läsa mer? Klicka här. 

För mer information/intresse ta kontakt med Cathrine Granath
0738 255 705

 

Om du har frågor om att köpa apotek till försäljning eller har generella frågor om att köpa apotek, fyll i formuläret och meddelandefältet nedan.

Intresseanmälan


Beskriv vad din intresseanmälan gäller och om du har några frågor i fältet nedan. Lämna inga personuppgifter i meddelandet

 

Genom att skicka in din intressanmälan samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med Apoteksgruppens integritetspolicy. Läs vår integritetspolicy här.