Leveransinformation

Hos oss kan du smidigt beställa dina varor online och hämta hos valfritt Apoteksgruppen apotek. När beställer dina varor, väljer du samtidigt det apotek inom Apoteksgruppen som du vill hämta ut din beställning på. Det kan vara det som ligger närmast där du bor eller kanske där du befinner dig tillfälligt. 

För nuvarande erbjuder vi inte hemleverans.

Hämta ut på apotek

När din beställning inkommer till oss hanteras den omgående vilket innebär att om du valt att hämta ut din beställning på valfritt Apoteksgruppen-apotek så är den klar för avhämtning inom 1- 4 vardagar. Vid slutförandet av din beställning kan du välja att hämta ut din beställning i något av våra apotek (mot uppvisande av order-ID och legitimation). För avhämtning i apotek tillkommer ingen avgift

Frågor om leverans

Har du frågor om din beställning kan du när som helst kontakta Apoteksgruppens kundtjänst. 

Ej hämtade eller mottagna beställningar

Färdiga beställningar för uthämtning på något av våra apotek ligger kvar 14 dagar på det apotek som valts för avhämtning. Observera att du för beställningar för uthämtning på något av Apoteksgruppens apotek måste hämta beställningen även om du vill använda din ångerrätt enligt punkt 6, det räcker inte att bara låta försändelsen ligga kvar. 

Beställningar som innehåller receptförskrivna varor, och som ej avhämtats inom utsatt tid, får inte säljas vidare utan måste destrueras. Detta innebär att om du inte hämtat din beställning inom utsatt tid eller tagit emot din hemleverans och önskar ny receptförskriven vara, måste ett nytt receptuttag göras. Då måste du dessutom på nytt betala för den nya receptförskrivna varan som expedieras.

Hämta ut order utanför ditt apotek

För dig som tillhör en riskgrupp eller av någon annan anledning inte vill besöka våra apotek fysiskt finns möjligheten att ringa ditt apotek och be om att få hämta ut din order utanför apoteket när du gjort en beställning online för uthämtning hos apotek. Ring ditt apotek så hittar vi tillsammans den bästa lösningen för just dig!

Erbjuder våra apotek lokal hemleverans?

Vi har flera av våra apotek runt om i landet som erbjuder smarta leveranslösningar. Sök bland våra apotek och se vad som gäller för just ditt.