Apoteksgruppen Upplands Väsby, Löwenströmska

Löwenströmska sjukhuset Upplands Väsby Visa på karta

Öppettider

  • Söndag (idag) Stängt
  • Måndag 08:00 - 18:00
  • Tisdag 10:00 - 14:00
  • Onsdag 08:00 - 18:00
  • Torsdag 08:00 - 18:00
  • Fredag 08:00 - 18:00
  • Lördag 10:00 - 14:00

Om Apoteksgruppen Upplands Väsby, Löwenströmska

Välkommen till Apoteksgruppen Upplands Väsby, Löwenströmska! Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda mediciner, köpa noggrant utvalda produkter och få goda råd om hur du kan vårda och förbättra din hälsa.

Det är jag Mahbobeh som tillsammans med mina medarbetare driver Apoteksgruppen Upplands Väsby. Vi vill vara din hälsopartner och med det menar vi att vi vill vara ditt självklara val när det gäller din och din familjs hälsa. Vi är ditt lokala apotek och försöker anpassa vårt sortiment efter dina önskemål. Har du önskemål är du mer än välkommen att prata med oss.

Boka rådgivning och tester

Hos oss kan du boka rådgivning för att säkerställa att dina mediciner fungerar optimalt tillsammans eller om något behöver göras för att förbättra den.

Vi kan utföra självtester för dig som köper ett test hos oss. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver du boka en tid. Kontakta oss via telefon eller kom in så bestämmer vi en tid som passar.

Förbeställ dina läkemedel

Du behöver aldrig komma två gånger till oss, ring en dag i förväg så förbereder vi dina mediciner till du kommer och hämtar upp dem.

Är du tandläkare, veterinär eller beställer till en idrottsförening?

Ring oss på telefon 08-587 360 03 så bokar vi in en tid då vi kan gå igenom våra tjänster och hur vi kan lösa dina behov.

Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda mediciner, köpa noggrant utvalda produkter och få råd om hur du kan vårda och förbättra din hälsa.

Se våra övriga apotek i Upplands Väsby

Runby

Rådgivning

Apoteksgruppen erbjuder alltid professionell hjälp och rådgivning - din hälsa är viktig för oss. På våra rådgivningssidor kan du få tips och råd för hela familjen. Läs mer om tex förkylningar, barnsjukdomar, läkemedel, klimakteriet, hudvård och mycket annat.

Våra tjänster

Apoteksgruppen vill hjälpa dig mot en bättre hälsa, därför erbjuder vi via våra samarbetspartners, enklare vårdtjänster som tex vaccinering, olika covidtester, födelsemärkeskontroll, blodtrycksmätning och receptförnyelse.
Läs mer under våra tjänster och se vad ditt lokala apotek erbjuder.

Click & Collect

Med vår Click & Collect-tjänst handlar du enkelt här i vår e-handel och väljer det apotek där du vill hämta dina varor. Så fort din beställning är klar för upphämtning meddelar vi dig via sms. Enkelt och smidigt!

Ring & beställ

Vill du säkerställa att de produkter och mediciner du behöver finns Välkommen till ditt apotek? Välkommen till Apoteksgruppen kan du ringa in din beställning och direkt få besked om produkterna finns i lager. Vi packar dina varor och meddelar dig via sms så snart din beställning är klar för att hämtas upp. Läs mer här.