Ett urval av våra produkter

Apoteksgruppen Stora Höga har naturlig makeup och stöd för trötta ben.

IDUN Minerals - naturlig makeup

IDUN Minerals är en svensk serie mineralprodukter med vårdande och skyddande egenskaper, utvecklad för att passa alla hudtyper, från fet till torr hy. I serien ingår foundation, puder, concealer, rouge, bronzer, läppglans samt ögonskuggor och mascaror. I sortimentet finns även tillhörande borstar och en borstrengöring.

Basprodukterna består till 100% av högrenade mineraler. Det innebär att mineralerna är renade från bland annat nickel, krom och mikroorganismer. Basprodukterna innehåller varken talk, olja, silikon, parfym, bismuth eller konserveringsmedel så som parabener – ämnen som kan orsaka klåda, utslag och allergiska reaktioner. Produkterna är även oorganiska och vattenfria vilket förhindrar bakteriebildning.

IDUN Minerals är naturlig makeup som låter huden andas. Produkterna täpper inte till porer, utan låter huden andas. Den milda formulan har en helande och lugnande effekt på huden, samt innehåller ett naturligt solskydd som hjälper till att förhindra hudens åldrande. Produkterna bromsar uppkomsten av nya fina linjer och är verksamma mot pigmentfläckar och andra synliga ålderstecken i huden.

Den kompakta mineralformulan är högpigmenterad och dryg. Endast en liten mängd behövs för att få en fin och jämn finish på huden. Mineralerna döljer fläckar, ytliga blodkärl, fina linjer och ojämnheter sam ger huden en vacker lyster. IDUN Minerals garanterar finaste kvalitet till ett bra pris.

FUNQ WEAR

Det är stödstrumpan Cool Cotton och nylonstrumpan Sheer'n Chic med kompressionstryck 18-21 mmHg som du finner i vårt sortiment.

  • Knästumpor i bomull finns i svart och de glada färgerna rosa, lila och blått
  • Nylomstrumpor finns i naturfärg.