Apoteksgruppen Stockholm, Karlbergsvägen

Karlbergsvägen 43B Stockholm Visa på karta

Öppettider

  • Torsdag (idag) 08:30 - 19:30
  • Fredag 08:30 - 19:30
  • Lördag 10:00 - 15:00
  • Söndag 10:00 - 15:00
  • Måndag 08:30 - 19:30
  • Tisdag 08:30 - 19:30
  • Onsdag 08:30 - 19:30

Om Apoteksgruppen Stockholm, Karlbergsvägen

Välkommen till Apoteksgruppen Stockholm, Karlbergsvägen! Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda mediciner, köpa noggrant utvalda produkter och få goda råd om hur du kan vårda och förbättra din hälsa.

Apoteksgruppen Stockholm, Karlbergsvägen är centralt beläget vid Sankt Eriksplans tunnelbana och nära Odenplan. Bra förbindelser med bland annat buss 3, 42, 69 och 70.

Vi som jobbar här

Maryam, Roxana, Susanne, Susanna, Emilia, Maggan, Yvonne och Sanna.
Vi pratar flera språk som till exempel persiska, kurdiska, finska, polska, tyska och engelska.

Har du frågor om sortimentet och tycker att något fattas är du välkommen att prata med oss så ska vi försöka hjälpa dig.

Boka för rådgivning

Apoteksgruppen Stockholm, Karlbergsvägen har korta väntetider och erbjuder god service. För oss är den största prioriteringen att våra kunder ska få bra rådgivning vid användning av läkemedel och produkter på både recept och i egenvården.

Vi erbjuder även bokning av tid för ytterligare rådgivning om läkemedel och dess användning. Kontakta personalen på apoteket för mer information.

Bli medlem i kundklubben!

Gå med i vår kortlösa kundklubb och samla poäng vid alla köp (exklusive läkemedel på recept). Värdecheckar fås efter ett antal samlade poäng!

Förbeställ din medicin

Vi är medvetna om att dagens system ofta leder till beställningar av receptbelagda läkemedel. För att underlätta det för våra kunder vill vi därför ge ett direktnummer till oss vilket kan användas för att göra beställningar av läkemedel via telefon 08-34 90 60 eller 08-30 05 86.

Gilla oss på Facebook

Vi finns på Facebook, följ oss där för att ta del av snabba nyheter eller bra tips som förenklar din vardag. "GILLA" oss på vår Facebook-sida och få 20 % rabatt på valfri hud eller fotvårdsprodukt!

Bor du i Stockholm?

Nu erbjuder vi hemleverans i Stockholmsområdet via Airmee. Leveranstiden är 1-3 vardagar och kostar 19 kr.

Klicka hem dina recept och produkter när det passar dig! Läs mer om hemleverans