Apoteksgruppen Stenungsund, Gärdesvägen

Gärdesvägen 3 Stenungsund Visa på karta

Öppettider

  • Tisdag (idag) 09:00 - 18:00
  • Onsdag 09:00 - 18:00
  • Torsdag 09:00 - 18:00
  • Fredag 09:00 - 18:00
  • Lördag 10:00 - 13:00
  • Söndag Stängt
  • Måndag 09:00 - 18:00

Om Apoteksgruppen Stenungsund, Gärdesvägen

Välkommen till Apoteksgruppen Stenungsund, Gärdesvägen! Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda mediciner, köpa noggrant utvalda produkter och få goda råd om hur du kan vårda och förbättra din hälsa.

Du hittar oss bredvid Willys på Strandplan i Stenungsund. Här finns fri parkering i anslutning till apoteket.

Du är alltid välkommen - vi finns här för dig!

Passar dina mediciner ihop?

Om du har läkemedel på recept, kan vi på apoteket, gå igenom dem ihop med dig. Till vår hjälp har vi ett Elektroniskt Expertstöd-EES, som är utvecklat av ehälsomyndigheten.

Inhalationskollen

Apoteket samarbetar med vårdcentralen genom att erbjuda fördjupad rådgivning av inhalationsläkemedel. Kom in till oss så visar vi dig hur dina inhalatorer fungerar. 

Gilla oss på Facebook

Besök vår sida på Facebook

Besök vårt systerapotek

Apoteksgruppen Stora Höga ligger i samma byggnad som Närhälsan i Stora Höga. Du är alltid välkommen - vi finns här för dig!

Besök Apoteksgruppen Stora Högas hemsida.

Behöver du förnya recept?

Slipp köer och väntrum! Via vår samarbetspartner Doktor24 kan du få hjälp med receptförnyelse direkt i mobilen på plats hos oss. Det tar endast några minuter och allt du behöver är en smartphone och mobilt BankID. Läkarbesöket sker via chatt och du kan förnya upp till fyra recept samtidigt. Läkarbesöket kostar 250 kronor men är gratis för barn och unga från 1–20 år, personer över 85 år och för dig med frikort. Välkommen in till oss!