Vi underlättar för dig

Vill du förbeställa medicinen, få hemleverans eller att vi kontaktar dig när det är dags att hämta ut mer medicin? Ta del av Apoteksgruppen Saltsjö-Boos tjänster här.

Förbeställ din medicin

Vill du försäkra dig om att dina läkemedel finns i lager hos oss? Eller vill du kanske att vi förbereder dina mediciner innan ditt besök? Då är du varmt välkommen att kontakta oss per telefon eller mejl med dina önskemål. Självklart är du även välkommen att höra av dig om du önskar rådgivning om dina mediciner.

Vill du ha hemleverans?

Har du särskilda behov som gör att du behöver hjälp med leverans av dina mediciner till din bostad? Vi erbjuder hemleveranser till kunder som bor inom närområdet för en kostnad av endast 50 kr. Vi leverererar dina läkemedel hela vägen fram till dörren på en tid som passar dig. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen in på apoteket eller ring så berättar vi mer.

Abonnera på dina läkemedel

Har du läkemedel som du regelbundet hämtar? Då kanske vår abonnemangstjänst är något för dig. Vi går tillsammans med dig igenom dina läkemedel och du får ange vilka som ska ingå i tjänsten. När det börjar vara dags att hämta ut medicinerna så kontaktar vi dig på det sätt du önskar.