Apoteksgruppen Saltsjö-Boo, Orminge centrum

Orminge Centrum Saltsjö-Boo Visa på karta

Öppettider

  • Söndag (idag) 11:00 - 16:00
  • Måndag 09:00 - 19:00
  • Tisdag 09:00 - 19:00
  • Onsdag 09:00 - 19:00
  • Torsdag 09:00 - 19:00
  • Fredag 09:00 - 19:00
  • Lördag 10:00 - 16:00

Om Apoteksgruppen Saltsjö-Boo, Orminge centrum

Välkommen till Apoteksgruppen Saltsjö-Boo, Orminge centrum! Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda mediciner, köpa noggrant utvalda produkter och få goda råd om hur du kan vårda och förbättra din hälsa.

Apoteksgruppen Saltsjö-Boo ligger på plan 2 inne i Orminge Centrum, bara ett stenkast från busshållplatsen. Här jobbar vi tillsammans för att ha den bästa servicen, lagerhållningen och öppettiderna i närområdet.

I butiken hittar du nio glada medarbetare; farmaceuterna Hélène, Anna-Karin, Cecilia, Shahad och Erica, våra apotekstekniker Jessica, Jing och Ewa samt vår lageransvariga Lily. Vi har även extra personal som du träffar främst på helgerna.

Vi finns här med vår samlade kompetens och erfarenhet inom hälsa och läkemedel så att du ska känna dig trygg och på ett personligt sätt ska få den allra bästa servicen.

Vi ser fram emot ditt besök och den fantastiska möjligheten att få vara din lokala hälsopartner!

Gilla oss på Facebook

Vi finns på Facebook, följ oss där för att snabbt ta del av tips&råd och våra egna favoriter i sortimentet. Dessutom presenterar vi våra lokala kampanjer och anordnar tävlingar med fina priser!

Besök Apoteksgruppen Orminge på Facebook här!

Hälsokällan

Under åren och genom livet förändras du och dina behov. I vår hälsokälla hittar du vitaminer, mineraler, kosttillskott och naturläkemedel.

Vi berättar gärna mer om hur produkterna fungerar och vad de kan göra för dig. För ett ökat välbefinnande eller för att bibehålla friskhet och kraft.