Ett urval av våra produkter

Produkter för fet till torr hy och hudvård baserad på ekologisk rapsolja. På Apoteksgruppen Örebro, Haga centrum har vi något som passar dig.

IDUN Minerals - passar fet till torr hy

IDUN Minerals är en svensk make-up serie som inte täpper till porerna utan låter din hud andas. Den milda formulan har en helande och lugnande effekt på huden, samt innehåller ett naturligt solskydd som hjälper till att motverka hudens ålderstecken. Den kompakta mineralformulan är högpigmenterad och dryg. Endast en liten mängd behövs för att få en jämn och fin finish på huden.

Basprodukterna består till 100% av högrenade mineraler, det innebär att de är renade från nickel, krom och mikroorganismer. De är även fria från talk, olja, silikon, parfym, bismuth och innehåller inga parabener. Konserveringsmedel behövs inte då produkten är vattenfri och oorganisk vilket naturligt förhindrar bakterietillväxt. Mineralerna döljer fläckar, ytliga blodkärl, fina linjer och ojämnheter samt ger huden en vacker lyster.

I serien finns foundation, puder, concealer, rouge, läppglans, ögonskuggor, mascaror och tillhörande borstar. IDUN Minerals garanterar finaste kvalité till ett bra pris.