Apoteksgruppen Örebro, Eurostop

Boglundsgatan 2 Örebro Visa på karta

Öppettider

  • Torsdag (idag) 08:00 - 19:00
  • Fredag 08:00 - 19:00
  • Lördag 09:00 - 19:00
  • Söndag 10:00 - 19:00
  • Måndag 08:00 - 19:00
  • Tisdag 08:00 - 19:00
  • Onsdag 08:00 - 19:00

Om Apoteksgruppen Örebro, Eurostop

Välkommen till Apoteksgruppen Örebro, Eurostop! Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda mediciner, köpa noggrant utvalda produkter och få goda råd om hur du kan vårda och förbättra din hälsa.

Apoteksgruppen Örebro, Eurostop är hela familjens apotek. Vi finns vid Eurostop i Boglundsängen intill E20, mitt emot restaurang Timjan. Här har vi tillgång till ett flertal fria parkeringsplatser. Vi är ett stort apotek med ett brett sortiment och korta väntetider.

Vi på Apoteksgruppen Örebro, Eurostop är måna om dig som kund och vill att du ska bli väl bemött och få den service och hjälp du behöver. Därför gör vår personal sitt yttersta för att du ska bli så nöjd som möjligt när du lämnar vårt apotek. Vår personal pratar bland annat engelska, persiska, kurdiska och albanska.

Välkomna in till oss för att hämta dina recept och för att få tips och råd kring hälsa och välmående!

Förbeställ ditt recept

Vi är medvetna om att dagens system ofta leder till beställningar av receptbelagda läkemedel. För att underlätta det för våra kunder vill vi därför ge ett direktnummer till oss vilket kan användas för att göra beställningar av läkemedel via telefon 019-25 29 10.

Samla poäng i kundklubben

Gå med i vår kortlösa kundklubb och samla poäng vid alla köp (exklusive läkemedel på recept), värdecheckar fås efter ett antal samlade poäng!

Är du veterinär eller tandläkare?

Vi på Apoteksgruppen Örebro, Eurostop vill underlätta det för våra kunder så mycket som möjligt. Så därför erbjuder vi veterinärer, tandläkare, vårdcentraler och hemtjänster i Örebro fri hemkörning av läkemedel.

Till er som tar del ut av denna tjänst erbjuds då också:

  • 3 % rabatt på läkemedel som beställs på rekvisition (gäller på läkemedel som har en kostnad under 3000 kr/styck)
  • 10 % rabatt på receptfria varor.

Om du har några frågor, eller vill ha ytterligare information om erbjudandet, är du välkommen att kontakta via mejl eller telefon.

Gilla oss på Facebook

Vi finns på Facebook, följ oss där för att ta del av snabba nyheter eller bra tips som förenklar din vardag. "GILLA" oss och få 20% rabatt på ett helt köp! Besök Apoteksgruppen Örebro, Eurostop på Facebook här