Apoteksgruppen Knivsta, Apoteksvägen

Apoteksvägen 8 C Knivsta Visa på karta

Öppettider

  • Tisdag (idag) 09:00 - 18:00
  • Onsdag 09:00 - 18:00
  • Torsdag 09:00 - 18:00
  • Fredag 09:00 - 18:00
  • Lördag 10:00 - 15:00
  • Söndag Stängt
  • Måndag 09:00 - 18:00

Om Apoteksgruppen Knivsta, Apoteksvägen

Välkommen till Apoteksgruppen Knivsta, Apoteksgatan! Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda mediciner, köpa noggrant utvalda produkter och få goda råd om hur du kan vårda och förbättra din hälsa

Apoteksgruppen Knivsta hittar du i centrala Knivsta på Apoteksvägen 8C. Vi erbjuder tjänster som läkemedelsgenomgång med Elektroniskt expertstöd (EES), E-handel, receptförnyelse i samarbete med Doktor24 och Apodos-utlämning. Vi utför även blodtrycksmätning och vi har 5% rabatt för våra pensionärer i kundklubben på tisdagar. Vår kundklubb är kortlös och kostnadsfri.

Välkommen in till oss för att få professionella råd och aktuella erbjudanden. Nu kan du även följa oss på Instagram: apoteksgruppenknivsta samt Facebook: Apoteksgruppen Mården -i Knivsta

Elektroniskt expertstöd (EES)

Om du har fått läkemedel på recept kan du be farmaceuten på apoteket att gå igenom dem med hjälp av Elektroniskt expertstöd, EES.

EES är ett hjälpmedel som farmaceuten kan använda i samband med receptexpeditionen för att bedöma hur du får bäst nytta av dina läkemedel. EES underlättar för farmaceuten att upptäcka om det kan behövas någon justering av din medicinering.

Tjänster

Vi erbjuder våra kunder blodtrycksmätning, läkemedelsgenomgångar, SMS-påminnelser för när det är dags att förnya recept och kostnadsfria receptförnyelser i samarbete med Doktor24. 

Covid-19 

Under pandemin som Covid-19 orsakat erbjuder vi våra kunder s.k. trottoarapotek. Ni ringer eller mailar oss, vi iordningställer er beställning och lämnar läkemedlen till er utanför apoteket. Vi tar emot betalningar via Swish, för de kunder som inte vill betala kontant eller med kort. Vi har även anpassat apoteket för att minimera smitta på våra apotek. Kunder med symptom ombedes att skicka ombud.

Företagskunder

Våra företagskunder erbjuds att göra rekvisitioner direkt via vår hemsida - smidigt och enkelt.

Prestige

Behovet av läsglasögon ökar i snabb takt i samband med användandet av smartphones och surfplattor. Läsglasögonen finns från 59 kr till 299 kr. Välj bland trendiga solglasögon och läsglasögon från ett av Nordens ledande märken inom glasögon.