Apoteksgruppen Knivsta, Apoteksvägen

Apoteksvägen 8 C Knivsta Visa på karta

Öppettider

  • Lördag (idag) 10:00 - 15:00
  • Söndag Stängt
  • Måndag 09:00 - 19:00
  • Tisdag 09:00 - 19:00
  • Onsdag 09:00 - 19:00
  • Torsdag 09:00 - 19:00
  • Fredag 09:00 - 19:00

Om Apoteksgruppen Knivsta, Apoteksvägen

Välkommen till Apoteksgruppen Knivsta, Apoteksgatan! Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda mediciner, köpa noggrant utvalda produkter och få goda råd om hur du kan vårda och förbättra din hälsa

Apoteksgruppen Knivsta hittar du i centrala Knivsta på Apoteksvägen 8C. Vi erbjuder tjänster som läkemedelsgenomgång med Elektroniskt expertstöd (EES), E-handel, receptförnyelse i samarbete med Doktor24 och Apodos-utlämning. Vi utför även blodtrycksmätning och vi har 5% rabatt för våra pensionärer i kundklubben på tisdagar. Vår kundklubb är kortlös och kostnadsfri.

Välkommen in till oss för att få professionella råd och aktuella erbjudanden. Nu kan du även följa oss på instagram: apoteksgruppenknivsta samt facebook: Apoteksgruppen Mården -i Knivsta

Elektroniskt expertstöd (EES)

Om du har fått läkemedel på recept kan du be farmaceuten på apoteket att gå igenom dem med hjälp av Elektroniskt expertstöd, EES.

EES är ett hjälpmedel som farmaceuten kan använda i samband med receptexpeditionen för att bedöma hur du får bäst nytta av dina läkemedel. EES underlättar för farmaceuten att upptäcka om det kan behövas någon justering av din medicinering.

Tjänster

Vi erbjuder våra kunder blodtrycksmätning, läkemedelsgenomgångar, SMS-påminnelser för när det är dags att förnya recept och kostnadsfria receptförnyelser i samarbete med Doktor24. 

Företagskunder

Våra företagskunder erbjuds att göra rekvisitioner direkt via vår hemsida - smidigt och enkelt.

Norr

Behovet av läsglasögon ökar i snabb takt i samband med användandet av smartphones och surfplattor. Läsglasögonen finns från 99 kr till 399 kr och är tillverkade som optiska bågar. Glasen är behandlade med en speciell behandling för att bli så reptåliga som möjligt.

Just nu har vi utförsäljning på våra läsglasögon - köp 2 för priset av 1!