Apoteksgruppen Knivsta, Apoteksvägen

Apoteksvägen 8 C Knivsta Visa på karta

Öppettider

  • Söndag (idag) Stängt
  • Måndag 09:00 - 18:00
  • Tisdag 09:00 - 18:00
  • Onsdag 09:00 - 18:00
  • Torsdag 09:00 - 18:00
  • Fredag 09:00 - 18:00
  • Lördag 10:00 - 15:00

Om Apoteksgruppen Knivsta, Apoteksvägen

Välkommen till Apoteksgruppen Knivsta, Apoteksgatan! Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda mediciner, köpa noggrant utvalda produkter och få goda råd om hur du kan vårda och förbättra din hälsa

Apoteksgruppen Knivsta hittar du i centrala Knivsta på Apoteksvägen 8C. Vi erbjuder tjänster som abonnemangstjänst på läkemedel, EES-Elektroniskt expert stöd, E-handel, vi utför blodtrycksmätning och vi har 10% rabatt för våra pensionärer på tisdagar.

Välkommen in till oss för att få professionella råd och aktuella erbjudanden. Nu kan du även följa oss på instagram: apoteksgruppenknivsta samt facebook: Apoteksgruppen Mården -i Knivsta

Abonnemang

För att underlätta för dig som hämtar flera läkemedel samtidigt eller har beställningsvaror erbjuder vi en abonnemangstjänst för läkemedel.
Vi håller reda på när dina läkemedel behöver beställas och kontaktar dig när det är dags att hämta. Abonnemangstjänsten är kostnadsfri och riktar sig till medlemmar i kundklubben. En kundklubb som är kortlös och kostnadsfri.

Elektroniskt expertstöd (EES)

Om du har fått läkemedel på recept kan du be farmaceuten på apoteket att gå igenom dem med hjälp av Elektroniskt expertstöd – EES.

Elektroniskt expertstöd (EES) är ett hjälpmedel som farmaceuten kan använda i samband med receptexpeditionen för att bedöma hur du får bäst nytta av dina läkemedel. EES underlättar för farmaceuten att upptäcka om det kan behövas någon justering av din medicinering.

Norr

Behovet av läsglasögon ökar i snabb takt i samband med användandet av smartphones och surfplattor. Läsglasögonen finns från 99 kr till 399 kr och är tillverkade som optiska bågar.
Glasen är behandlade med en speciell behandling för att bli så reptåliga som möjligt.