Apoteksgruppen Göteborg, Eklandagatan

Eklandagatan 59C Göteborg Visa på karta

Öppettider

  • Måndag (idag) 09:30 - 18:30
  • Tisdag 09:30 - 18:30
  • Onsdag 09:30 - 18:30
  • Torsdag 09:30 - 18:30
  • Fredag 09:30 - 18:30
  • Lördag 10:00 - 14:00
  • Söndag Stängt

Om Apoteksgruppen Göteborg, Eklandagatan

Välkommen till Apoteksgruppen Göteborg, Eklandagatan! Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda mediciner, köpa noggrant utvalda produkter och få goda råd om hur du kan vårda och förbättra din hälsa.

Apoteksgruppen Göteborg, Eklandagatan är ett centralt apotek och ligger ett stenkast från Korsvägen, nöjesparken Liseberg, Chalmers tekniska högskola samt Carlanderska sjukhuset. Vi är det närmsta apoteket till Gibraltargatans vårdcentral och vårdcentralen Din klinik. Det finns goda parkeringsmöjligheter i anslutning till apoteket.

Vi är ett personligt apotek i ditt närområde där du som kund kan förvänta dig att bli professionellt och trevligt bemött. Speciella önskemål eller förbättringsförslag välkomnas varmt och dessa kan framföras till all vår personal.

Studentrabatt

Du som student får 10 % rabatt på våra receptfria varor vid uppvisande av giltigt Mecenatkort samt att du är medlem i vår kundklubb.

Vi gillar stor och små

Vi har ett stort sortiment för barn och välkomnar barnfamiljer med frågor och funderingar om produkter för stora och små barn. Vi erbjuder barnen en fin ballong när mamma och pappa handlar :).

Bli medlem i vår kundklubb

Gå med i vår kostnadsfria och kortlösa kundklubb och samla poäng vid alla köp (exklusive läkemedel på recept).

Läs om fördelarna med vår klubb

Hälsokällan

I vår hälsokälla hittar du naturläkemedel, vitaminer, mineraler och kosttillskott.

Under året och genom livet förändras du och dina behov. I vår hälsokälla hittar du vitaminer, mineraler, kosttillskott och naturläkemedel.

Vi berättar gärna mer om hur produkterna fungerar och vad de kan göra för dig. Självklart kan vi även hjälpa dig i frågor kring vanliga läkemedel.

Ta hand om dig.