Ett urval av våra produkter

Naturlig vardagslyx, vitaminkickar och kroppsskrubb är några av våra produkter som vi säljer på Apoteksgruppen i Åre.

ELW - apoteksgruppens egna märke

Med Elw vill vi erbjuda en naturlig vardagslyx som alla kan ha råd med. Produkterna är utvecklade med respekt för både människan och naturen. De bygger på vårdande och miljövänliga ingredienser, utan tillsatser av konstgjorda färgämnen och parabener. Alla produket i normal storlek är Svanen-märkta. Dom oparfymerade produkterna är godkända av Astma- och Allergiförbundet.

 LCC                                      

Löwengrip Care & Color är ett svensktillverkat skönhetsmärke. Produkterna är anpassade efter det kalla och torra nordiska klimatet och fokuserar mycket på balanserande produkter för både hud och hår. Snygg design blandas med härliga dofter och skonsamma produkter. Ett bra val för dig med lite känsligare hy och hårbotten.

 MOC

MOC Är ett svenskt varumärke som gör smarta hållare och system för mobiltelefoner för sport och aktivitet utomhus eller inomhus. Deras värdegrund är innovation och passion. Dom som jobbar i företaget är dedikerade och sportiga och älskar aktiviteter, helst ute i naturen.

 Clif Bar

En supergod energi Bar, Hälsosamma ingredienser. Energi och Näring för optimlat resultat.
Oavsett om du är på en 150-mil lång cyketur eller om du utforskar en ny vandringsled, så är Clif Bar samansatta för att du ska klara av just dina äventyr och utmaningar på bästa sätt.

 Idun

IDUN Minerals är en svensk makeupserie som består av högrenade mineraler. Detta innebär att vi enbart har använt oss av renade mineraler för att skapa produkter som ger full täckning och samtidigt vårdar och skyddar huden. Passar alla hudtyper, från fet till torr hy. IDUN Minerals produkter har utvecklats i nära samarbete med svensk forskning och hudexpertis. I serien ingår: foundation, puder, concealer, rouge, bronzer, läppglans, läppstift, ögonskugga och mascara. I sortimentet finns även tillhörande borstar samt en effektiv borstrengöring.

Apotekslinsen

Apotekslinsen arbetar för att öka tillgängligheten av kvalitativa dagslinser till bra priser på marknaden.  

 

 Apoteksgruppens vitaminer

Apoteksgruppens egna vitaminer och mineraler innehåller vitaminer och mineraler som har dokumenterad effekt för att bibehålla dig frisk på en rad områden.

 • Folsyra gravid: Folsyra är ett vattenlösligt B-vitamin som bidrar till normal vävnadstillväxt hos gravida.
 • B-vitamin komplex: Bidrar till normal energiomsättning i kroppen, minskar trötthet och utmattning. Gravida, ammande, eller kvinnor som äter p-piller behöver ofta tillskott av vitamin B6.
 • Magnesium active: Magnesium bidrar till elektrolytbalansen, normal proteinsyntes, normal muskelfunktion och energiomsättning samt minskar trötthet och utmattning.
 • Kalcium + D: Kalcium behövs för att bibehålla normal benstomme. Skelettet fungerar också som ett förråd av kalcium.
 • Vitamin C: Hjälper dig att bibehålla immunsystemets normala funktion och bidrar till att minska trötthet och utmattning
 • Vitamin-D: Bidrar till att bibehålla en normal funktion hos muskler tänder och benstomme
 • Omega - EPA/DHA: Bidrar till ett hälsosamt hjärta och håller blodfetter under kontroll.

Våra multivitaminprodukter för både kvinnor och män innehåller bland annat:

 • Vitamin B5: Pantotensyra bidrar till en normal mental prestationsförmåga
 • Vitamin B12, B6: Bidrar till normal energiomsättning.
 • Järn: Bidrar till normal energiomsättning och normal syretransport i kroppen
 • Krom: Bidrar till en normal blodsockernivå