Skydda och vårda med ACO

En bra hudvårdsrutin innefattar rätt produkter för just din hudtyp. ACO har med sin 80-åriga kunskap och erfarenhet jobbat med att skapa produkter för olika hudtyper med noga utvalda ingredienser.  Just nu får du 25% på ACO ansikte.

Erbjudandet gäller tom 5/10 eller så långt lagret räcker.

Effektiva hudvårdsprodukter till ett bra pris

Skin Logic är en serie avskalade och effektiva basprodukter av hög kvalitet som förstärker det bästa som huden och håret har naturligt. Produkterna är tillverkade i Sverige och dermatologiskt testade. Just nu får du 25% vid köp av 2 på Skin Logic.

Gäller tom 5/10 och rabatten dras av i kassan.

Mot förkylnings- och influensavirus.

Tabletter samt mun- och nässpray som hjälper till att förebygga och behandla förkylning och influensaliknande symptom. Kan förkorta sjukdomsperioden med två dagar. Reducerar även virusmängden. Kliniskt bevisad effekt.

Erbjudandet gäller tom 5/10 eller så långt lagret räcker. Viruseptin är medicintekniska produkter, läs bruksanvisningarna innan användning. Läs mer på viruseptin.se.

25% på Cetaphil hudvård

Med sin effektiva och milda formula erbjuder Cetaphil en serie återfuktande produkter som stärker och skyddar huden. Hjälp din hud att må lite bättre mot höstkylan.

Erbjudandet 25% på Cetaphil gäller tom 5/10 eller så långt lagret räcker. 

Ökad njutning med RFSU

Produkter från RFSU ökar ditt välbefinnande och bidrar till bättre livskvalite. Var redo när lusten smyger sig på! Välj bland kondomer och  glidmedel. Just nu erbjuder vi 3 för 2 på RFSU, billigaste på köpet. Erbjudandet gäller tom 5/10 och rabatten dras i kassan. 

Erbjudande på TriGUT

Just nu har vi 50:- rabatt vid köp av 2 på TriGUT 60. Produkten innehåller kalcium, vitamin D och tre mjölksyrabakteriestammar för att bibehålla en bra balans i mage och tarm. TriGUT har kliniskt dokumenterad effekt i över 1200 studier. 

Erbjudandet gäller tom 5/10 och rabatten dras i kassan. 
Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn.

3 för 2 på Wellibites

Wellibites är ett veganskt, sockerfritt gelégodis som innehåller natuliga smakämnen och färger från frukt och grönt. Välj din favorit!

3 för 2 - den billigaste får du på köpet. Erbjudandet gäller tom 5/10 och dras i kassan. 

20% på Berocca och Monkids

Berocca brustabletter är ett kosttillskott med vitaminer och mineraler som bidrar till minskad trötthet, immunförsvarets normala funktion och bättre mental fokus. Du får energi varje dag, helt utan socker. 

Monkids kosttillskott är vitaminer för barn. Tuggtabletter i form av små gulliga djur med naturliga smakaromer och färg från frukt och grönsaker. 

Erbjudandet gäller tom 5/10 eller så långt lagret räcker. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost eller hälsosam livsstil.

Eksem eller kliande hårbotten?

Australian Bodycare är hudvård som baseras på naturliga och aktiva ingridienser. Astion Pharma är mjukgörande produkter för dig med eksem. Daxxin är hårvård som lindar irriterande hårbotten och mjäll.

Just nu får du 20% på produkter från Australian Bodycare, Astion Phara och Daxxin. Gäller tom 5/10 och rabatten dras i kassan.

20% på inkontinensskydd

Inkontinens är vanligt hos kvinnor men drabbar även män. Tena inkontinensskydd finns anpassat för olika behov hos både män och kvinnor. Nu får du 20% på Tena inkontinensskydd.

Erbjudandet gäller tom 5/10 eller så långt lagret räcker.

20% på Apoteksgruppen Omega-3

Kapslar med fiskolja och en hög koncentration av Omega-3 fettsyror. Innehåller både EPA och DHA som bidrar till hjärtats normala funktion.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och hälsosam livsstil. Erbjudandet gäller tom 5/10 och rabatten dras i kassan. 

15% på ColdZyme

ColdZyme munspray reducerar risken för att få en förkylning och kan förkorta sjukdomsförloppet vid användning i tidigt stadium av förkylningsinfektionen. Lägger sig som en skyddande hinna i halsen och minskar på så sätt risken att infekteras av förkylningsvirus. ColdZyme verkar snabbt och är lätt att använda. 

Erbjudandet gäller tom 5/10 eller så långt lagret räcker. Rabatten dras i kassan.

20% på VårtFri och Wortie

Med Wortie får du en snabb och enkel vårtbehandling för friska händer och fötter. Passar vuxna och barn över 6år.

VårtFri är effektivt vårtmedel som skonsamt angriper och behandlar vårtan. Finns både som formula du stryker på samt frysbehandling. Vårtmedel som effektivt och skonsamt angriper vårtan inifrån och verkar uttorkande. 

Erbjudandet gäller tom 5/10 eller så långt lagret räcker. Läs bipacksedeln noga innan användning av både Wortie och VårtFri.

Se till att du syns!

Nu när höstmörkret smyger sig på behövs reflexer för att synas ute. Passa på att köpa reflexer till dina nära som du värnar lite extra om. Erbjudandet gäller tom 5/10 eller så långt lagret räcker. Rek. pris 28-29:-

Viktkontroll med Allévo

Med Allévo One Meal Bar får du hjälp att kontrollera eller bibehålla vikten efter en viktminskning. Med hög andel fibrer och protein kan du ersätta 1-2 måltider om dagen. 

Just nu får du den billigaste på köpet när du handlar Allévo 3 för 2. Erbjudandet gäller tom 5/10 eller så långt lagret räcker. 

20% på intimprodukter från Apoteksgruppen

Dermatologiskt testade produkter för att bibehålla underlivets naturliga pH-balans. Intimprodukter för ett skonsamt och återfuktande underliv. Just nu får du 20% på intimprodukter från Apoteksgruppen. Erbjudandet gäller tom 5/10 och dras i kassan. 

Lindrar nikotinbegär

Har du bestämt dig för att sluta röka? Zonnic lindrar nikotinbegäret och ger dig mildare absistensbesvär. Finns som både portionspåsar och spray. Får användas i max 6 månader.  Just nu får du 15% på Zonnic.

Erbjudandet gäller tom 5/10 eller så långt lagret räcker. Nikotinläkemedel kan köpas receptfritt av dig som är över 18 år. Du får inte köpa till minderårig.

Snabbverkande schampo mot löss

Linicin är ett snabbverkande schampo för behandling av huvudlöss. Den verkar inom 10 min och passar vuxna och barn från 2 år. 

Erbjudandet 40:- rabatt gäller tom 5/10 eller så långt lagret räcker.

20% på utvalda produkter

Just nu får du 20% på Blueberry, Oxyal Eye Q Tuggisar. 

Blueberry är ett kosttillskott som innehåller vitamin A och zink som bidrar till att bibehålla en normal synförmåga. Oxyal är ögondroppar som lindrar torra och irrierade ögon. Eye Q Tuggisar är ett kosttillskott med Omega-3 och Omega-6. 

Erbjudandet gäller tom 5/10, rabatten dras i kassan. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och hälsosam livsstil.

25% på Litomove

Litomove är ett kosttillskott med nypon som är naturligt rik på C-vitamin. Nypon bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. 

Erbjudandet gäller tom 5/10 och rabatten dras i kassan. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och hälsosam livsstil. 

Infektion i underlivet?

UrinCur behandlar urinvägsinfektion genom att angripa infektionen både i urinblåsan och i tarmen. Det ger en effektiv behandling mot infektion i underlivet med en märkbar effekt redan inom 48 timmar. Kan även användasd i förebyggande syfte. Just nu får du 3 för 2 vid köp av UrinCur kapslar.

Erbjudandet gäller tom 5/10 eller så långt lagret räcker.

Rabatten dras i kassan

10:- rabatt på Medistus

Sugtablett  som minskar risken för infektioner genom att skapa en skyddande barriär i mun och svalg. Fungerar förebyggande och lindrar vid första tecken på hosta. Den innehåller naturliga, aktiva ingredienser och har en frisk fruktsmak.

Ebjudandet gäller tom 5/10 och rabatten dras i kassan.

20:- rabatt på OGX Argan hårvård

OGX hårvård är milt parfymerade produkter för rengöring av håret på djupet. Produkterna är berikade med arganoil som stärker håret och skyddar vid styling. Nu få du 20:- rabatt när du handlar produkter från OGX.

Erbjudandet gäller tom 5/10 2021 eller så långt lagret räcker.

För mjuka läppar

Carmex mjukgör och återfuktar torra läppar, perfekt att alltid bära med i väskan. Nu får du 3 för 2 på Carmex! Erbjudandet gäller tom 5/10 eller så långt lagret räcker. Rabatten dras i kassan.

20% på Gevita

Gevita kosttillskott har utvecklats exklusivt för apotek och har en bred serie kosttillskott  – egenvårdsprodukter, vitaminer, mineraler och örter.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och hälsosam livsstil. Erbjudandet räcker tom 5/10 eller så långt lagret räcker. 

20% på LactiPlus och Frukt och Fibrer

LactiPlus är ett kosttillskott med mjölksyrabakterier som stödjer immunförsvarets normala funktion. Frukt och Fibrer är ett kosttillskott som bidrar till att hålla magen igång.

Erbjudandet gäller tom 5/10. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och hälsosam livsstil. Rabatten dras i kassan.

Vid värk och feber

Ipaflex lindrar vid tillfällig värk och feber. Kan användas från 12 år. Innehåller Naproxen. Receptfritt läkemedel, läs bipacksedeln noga innan användning.

Erbjudandet gäller tom 5/10 eller så långt lagret räcker.

Rabatten dras i kassan

Köp 2 för 30:-

Halstabletter som lenar halsen vid hosta eller halsont. Kyler även näsgångarna. Tabletterna är sockerfria och finns i flera goda smaker.

Nu får du 2 för 30:- på Halls, erbjudandet gäller tom 5/10 och rabatten dras i kassan.