25% på Eucerin

Ta hand om ditt ansikte med Eucerins återfuktande produkter som hjälper till att mjukgöra och fräscha upp ditt ansikte. Passar även dig med känslig hy.

Erbjudandet gäller tom 22/2 eller så långt lagret räcker. 

30% på SB12

SB12 motverkar grundorsaken till dålig andedräkt. Nu får du 30% på SB12 hos oss, gäller tom 22/2 eller så långt lagret räcker.

SB12 munskölj och SB12 munspray är kosmetiska produkter. SB12 Boost är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och hälsosam livsstil. Läs bruksanvisningen noga före användning. Meda AB (a Viatris company). Tel. 08- 630 19 00

MittVal 25%

Anpassa kosttillskott efter dina behov med 25% på MittVal. Välj fritt och få 25% på alla olika sorter.

Erbjudandet gäller tom 22/2 eller så långt lagret räcker. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost eller hälsosam livsstil.

20% på Monkids

Var säker på att ditt barn får i sig alla vitaminer och mineraler den behöver. Monkids innehåller 11 vitaminer och mineraler. Erbjudandet gäller tom 22/2 eller så långt lagret räcker. 

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost eller hälsosam livsstil.

Rabatten dras i kassan

Lys upp i mörkret

Det är viktigt att använda reflexer för att synas ute i vintermörkret. Passa på att köpa reflexer till dina nära som du värnar lite extra om.

Erbjudandet gäller tom 22/2 eller så långt lagret räcker. Rek. pris 28-29:-.

25% på Astion Pharma

Har vintern även satt sina spår på din hårbotten? Med Astion Scalp Cure lindrar du klåda, mjäll och irritation.

Erbjudandet gäller tom 22/2 eller så långt lagret räcker. 

Rabatten dras i kassan

Berocca 20%

Berocca är multivitamintabletter och kosttillskott för vuxna. Ge dig själv en boost under perioder av fysisk eller psykisk ansträngning. Sockerfria och finns i flera goda smaker.

Kosttillskott ersätter inte en balanserad och mångsidig kost och en hälsosam livsstil. Erbjudandet gäller tom 22/2 eller så långt lagret räcker. Rek.pris 69-179:-.

10% på Decubal

Decubal är en vårdande och fuktgivande kräm som snabbt tränger in i huden. Intensivt vårande och återfuktande för vintertorr hud.

Erbjudandet gäller tom 22/2 eller så långt lagret räcker. 

20% på Thealoz Duo

Återfuktande, smörjande och skyddande ögondroppar för torra ögon. Produkten innehåller hyaluronsyra som är en naturlig återfuktande ingrediens.

Erbjudandet 20% på Thealoz Duo tårersättning gäller tom 22/2 eller så långt lagret räcker.

15% på Klimadynon

Växtbaserat läkemedel för lindring av klimakteriebesvär som värmevallningar och kraftiga svettningar. Innehåller läkesilverax.

Receptfritt läkemedel, läs bipacksedeln noga före användning. Erbjudandet gäller tom 22/2 eller så långt lagret räcker.

3 för 2 på Wellibites

Njut av godis utan socker men med lika mycket smak. Veganskt, glutenfritt och innehåller vitaminer och mineraler.

Erbjudandet gäller tom 22/2 eller så långt lagret räcker. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och hälsosam livsstil.

10% på Lunixen

Lunixen är ett växtbaserat läkemedel använt vid lindrig oro och sömnrubbningar. Det verksamma ämnet vänderot förbättra både sömnlängd och sömnkvalitet.

Receptfritt växtbaserat läkemedel från 12 år. Läs bipacksedeln noga före användning. Erbjudandet gäller tom 22/2 2023.