Köp 2, få 25% på ACO Ansikte

Återfukta huden med vårdande produkter. ACO har brett sortiment för att passa alla hudtyper. Just nu får du 25% vid köp av 2 produkter från ACO ansikte. Rabatten dras i kassan och gäller t.o.m 15/6. 

20% på Resorb

Resorb används för att förse kroppen med vätska och salter. Du kan bland annat välja mellan smaker som mango, hallon eller apelsin.

Just nu erbjuder vi 20% på Resorb och rabattas dras i kassan, t.o.m 15/6. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och hälsosam livsstil.

20% på Sorbact

Var förberedd för sommarens sår, bett och stick. Just nu får du 20% när du handlar Sorbact. Plåstret skyddar och underlättar läkningsprocessen och passar bra vid idrott, lek och bad. Kan användas av barn, gravida och ammande kvinnor. 

Erbjudandet gäller t.o.m 15/6 och rabatten dras i kassan. Läs alltid bruksanvisningen och använd produkten i enlighet med den.

25% på Skin Logics handtvål

Tvätta händerna med denna skonsamma handtvål och känn en doft av blommig sommaräng. Skin Logic handtvål är dermatologisk testad på känslig hud. Just nu får du 25% på denna handtvål och erbjudandet gäller t.o.m 15/6. Rabatten dras i kassan. 

25% på Skin Logic hår

För ett friskt, vårdande och glansigt hår. Tvätta ditt hår med Skin Logic. Just får du 25% på hela sortimentet. Erbjudandet gäller t.o.m 15/6 och rabatten dras i kassan. 

20% på intimprodukter från Apoteksgruppen

Dermatologiskt testade produkter för att bibehålla underlivets naturliga pH-balans. Intimprodukter för ett skonsamt och återfuktande underliv. Just nu får du 20% på intimprodukter från Apoteksgruppen. Erbjudandet gäller t.o.m 15/6 och dras i kassan. 

20% på Apoteksgruppen Tranbär + vitamin C

Ett veganskt kosttillskott som bidrar till immunförsvarets normala funktion och hjällper till att förebygga urinvägsinfektion, magproblem och inflammationer. Just nu får du 20% på denna produkt och erbjudandet gäller t.o.m 15/6. Rabatten dras i kassan. 

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och hälsosam livsstil.

25% på Skin Logic Body

Huden är kroppens största organ. För en frisk och hälsosam hy, smörj in med mjukgörande och återfuktande krämer. Just nu får du 25% på Skin Logic Body. Berikad med vitamin E och vårdande solrosolja. Dermatologiskt testad. 

Gäller t.o.m 15/6 och rabatten dras i kassan. 

Lindra skavsåren med Compeed

Compeed är utformat för att hjälpa din kropp att läka snabbare. Plåstret innehåller sårläkande egenskaper och finns i olika storlekar för att passa just dig. Just nu erbjuder vi 20% på Compeed, gäller t o m 15/6 och rabatten dras i kassan. 

Vårda ögonen med Hylo

Lindra ögonproblem med Hylo. Just nu får du 20% när du handlar Hylo. Dropparna smörjer och återfuktar dina ögon för en piggare och klarare blick. Erbjudandet gäller t o m 15/6 och rabatten dras i kassan. 

20% på Lactiplus

Lactiplus är ett kosttillskott med mjölksyrabakterier, vitamin C och selen som får magen i balans. Kostillskottet hjälper mot orolig och uppblåst mage.  Köp Lactiplus och få 20%. Erbjudandet gäller t.o.m 15/6 och rabatten dras i kassan. 

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och hälsosam livsstil.

20% på Multigyn

Just nu erbjuder vi 20% på Multigyn. Produkten förebygger bakteriell vaginos och motverkar klåda, dålig lukt, sveda och irritation. Erbjudandet gäller t o m 15/6 och rabatten dras i kassan. 

Sluta röka med Nicotinell

Nicotinell hjälper dig att sluta röka. Tuggummit innehåller en låg dos nikotin och finns i olika smaker. För bästa effekt tugga tuggummit långsamt i ca 30 minuter. Just nu erbjuder vi 15% på Nicotinell och rabatten dras i kassan t.o.m 15/6.

Receptfritt läkemedel, följ bipacksedeln noga innan användning. Från 18 år. 

25% på hela sortimentet L300

L300 är ett svenskt varumärke som arbetat med hudvård sedan 60-talet. Produkterna från L300 är snälla, prisvärda och har dokumenterad effekt gällande återfuktning och balansering. Just nu får du 25% på hela sortimentet. Gäller t.o.m 15/6. 

Få fina sommarfötter

Med den effektiva nagelsvampbehandlingen kan du njuta av sommaren i sandaler. Nalox minskar nagelns missfärgningar och normaliserar tjockleken redan efter en vecka.  Fri från konserveringsmedel och parfym.

Handla och få 20% t.o.m 15/6.Rabatten dras i kassan. 

20% på Probi

Probi är Sveriges mest använda kosttillskott med mjölksyrabakterier. Probi har visat klinisk förmåga att bibehålla en balanserad bakterieflora och underlätta matsmältningspassagen. Just nu får du 20% på Probi och rabatten dras i kassan.  Erbjudandet gäller t.o.m 15/6. 

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och hälsosam livsstil.  

20% på Silicea

Ta hand om dig själv med vårdande produkter från Silicea. Siliceas produkter kommer från mineralen kisel och påverkar hud, hår och naglar samt magen. Erbjudandet gäller t.o.m 15/6 och rabatten dras i kassan. 

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och hälsosam livsstil.20% på Allevo

Allévo erbjuder måltidsersättningar för dig som vill vara långsiktigt hälsosam och kunna kontrollera vikten. Allevo innehåller alla vitaminer, mineraler och näringsämnen som behövs för en måltid. 20% dras i kassan och erbjudandet gäller t.o.m 15/6. 

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och hälsosam livsstil.

20:- rabatt på Revaxör med blåsa

Om du tycker att du börjar höra sämre kan det bero på öronvax och vaxproppar. Revaxör är ett öronvaxlösande medel som hjälper dig höra sommarens fågelkvitter lite bättre. Just nu får du 20:- rabatt vid köp av Revaxör med blåsa. Gäller t.o.m 15/6.

Receptfritt läkemedel, följ bipacksedeln noga innan användning.

25% på Australian Bodycare

Australian Bodycare är hudvård som baseras på naturliga och aktiva ingridienser. Just nu erbjuder vi 25% på hårvård från Australian Bodycare för ett friskt och livfullt hår. Gäller to.m 15/6 och rabatten dras i kassan.