Apotek på nätet. Hos Apoteksgruppen kan du köpa dina mediciner och andra hudvårdsprodukter för din hälsa och ditt välbefinnande. Vi hjälper till med produkter för resan och produkter för nyfödda små bebisar. Vi har såklart det du behöver till hundar och katter och andra husdjur också. Välkommen in till ditt apotek på nätet eller in i närmaste butik. Hälsa först.

Kampanj

Billigast på köpet! 3 för 2 på munvård

Erbjudandet 3 för 2 på munvård går att mixa fritt mellan alla våra olika munvårdserbjudanden, billigaste på köpet. Erbjudandet gäller tom 19/4 2023, så långt lagret räcker.

Köp nu

Här hittar du hälsosamma priser

Priser som får dig att le - 3 för 2 på utvald munvård, billigaste på köpet!

Lider du av kliande ögon, rinnsnuva och nysningar när luften fylls av pollen? Läs våra tips om hur du förbereder dig inför pollensäsongen och hur du lindrar besvären.

Erbjudandena gäller till och med den 19/4 eller så långt lagret räcker.

Se aktuella erbjudanden

Vår e-handel stänger ner och flyttar till kronansapotek.se

I oktober 2022 fick Sverige en ny stor apotekskedja. Det var då som Apoteksgruppen och Kronans Apotek påbörjade sitt arbete med att slås ihop till ett bolag under det gemsamma varumärket Kronans Apotek. Tillsammans har vi nu närmare 500 fysiska apotek från norr till söder, vilket betyder en förbättrad tillgänglighet för dig som kund.

Vi vill uppmärksamma dig på att Apoteksgruppens e-handel och information om receptbelagda läkemedel kommer att stängas ner den 20 april. Du som kund hälsas redan nu varmt välkommen till kronansapotek.se där du får tillgång till ett ännu större produktsortiment, rådgivning och snabba leveranser oavsett om det gäller läkemedel eller egenvårdsprodukter.

Diverse rådgivning och information om Apoteksgruppens Kundklubb kommer du fortsatt under en period hitta på denna sida.

Tack för din förståelse, vi ses på kronansapotek.se!

Logga in eller bli medlem idag!

Kom ihåg att logga in för att ta del av dina medlemserbjudanden! Det lönar sig.

  • Du får extra bra rabatter och erbjudanden.
  • Ditt medlemskap är fritt från kort och kostnad.
  • Du samlar bonuspoäng på alla ej receptförskrivna produkter.

Bli medlem idag om du inte redan är det, alla medlemserbjudanden gäller såväl nya som gamla medlemmar!