Apoteket Rosenlund
Jönköping

 
 1. nyhet_sortimentsvisning_webben2

  Hitta läkemedel

  Nu hittar du din medicin här på apoteksgruppen.se! Använd sökrutan uppe till höger för att hitta receptbelagda läkemedel. Välj sedan vilket apotek du vill kontrollera att din medicin finns hemma hos.
 1. gruppbild_webb_startsida

  Nytillskott i vitaminfamiljen

  Vi presenterar våra nya vitaminer och mineraler. Folsyra, B-vitamin komplex, Magnesium active, Kalcium +D och Multivitamin active man. Läs mer om dem och kom sedan till ditt närmaste Apoteksgruppen apotek för att köpa dina nya favoriter.
 1. elektroniskt_expertstod

  Apoteksgruppen använder EES

  Om du har läkemedel på recept kan du be farmaceuten på apoteket att gå igenom dem med hjälp av Elektroniskt expertstöd – EES. Läs mer om elektroniskt expertstöd här.

 
 1. puff_d-vitamin_stor-burk

  Mer D-vitamin till oss nordbor!

  Den 3 oktober presenterade Nordiska ministerrådet nya näringsrekommendationer. En tydlig förändring är att rekommendationen för det dagliga intaget av D-vitamin har höjts. Vi kan tillgodogöra oss D-vitamin från solen och den mat vi äter, men ett tillskott kan vara nödvändigt. Läs mer här.
 

 

 1. Fina fötter i vår

  Dina fötter är verkligen fantastiska. Inte nog med att den bär upp din tyngd större delen av dygnet, de transporterar dig dessutom runt jorden mellan tre och fyra gånger under din livstid. Så det är inte konstigt att vi ibland får problem med fötterna. Vill du läsa mer om hur du bäst tar hand om dina fötter? Klicka här!
 1. Fästingtider 2014

  Den milda vintern gör att fästingsäsongen redan har startat. Många förknippar fästingar med sommar och högre temperaturer. Det är tyvärr inte så, redan vid fyra plusgrader är fästingarna aktiva och redan nu i mars är alltså fästingsäsongen igång på flera ställen i Sverige.
 1. Lindring för pollenallergiker

  Våren är en källa till glädje för de allra flesta, men den kan vara en plåga för dig som är allergiker. Hör du till dem som lider av kliande ögon, rinnsnuva och nysningar när luften fylls av pollen? Här får du råd för att klara dig igenom den värsta tiden.
 1. Fakta & råd

  Vi har samlat 1177s kunskap och information om olika sjukdomar och tillstånd. Sök på dina symtom, hitta informationen du söker, lär dig mer och få tips om hur du håller dig friskare. Året runt. Klicka här för att hitta det du söker.
 1. Motionera mera

  Har du bestämt dig för att lägga om din livsstil? Vi har satt samman en lista med tips som hjälper dig på traven.
 1. Instruktionsfilm

  Känner du osäkerhet inför hur du ska ta ditt läkemedel? Ta del av enkla och tydliga filmer som visar hur du tar din medicin på rätt sätt. Då ökar möjligheten till optimal behandling.
  http://www.apoteksgruppen.se

  Valt apotek

  1. Apoteket Rosenlund
   Rosenlunds vårdcentrum
   Jönköping
   036-160945

   Öppettider

   Mån08:30-17:30
   Tis08:30-17:30
   Ons08:30-17:30
   Tors08:30-17:30
   Fre08:30-17:30
   LörStängt
   SönStängt