Apoteket Mullvaden
Tullinge

 
 1. Sortimentsinformation

  Här skriver vi om nya produkter och sådant som vi har i sortimentet exempelvis nagellack och läsglasögon utöver våra egna varor. 

 1. Djursortiment

  Hos oss på apoteket Mullvaden hittar du mediciner och hälsoprodukter för ditt husdjur. Vill du läsa mer om vårt sortiment för djur? Klicka här.

 1. Det här står vi för

  Vision

  Ökad välfärd i samhället genom kunskap åt alla!

 1. Apoteket Mullvaden i Tullinge

   Välkommen till apoteket Mullvaden i Tullinge. Här får du information om vad som händer på ditt apotek i Tullinge.

 1. nyhet_sortimentsvisning_webben2

  Hitta läkemedel

  Nu hittar du din medicin här på apoteksgruppen.se! Använd sökrutan uppe till höger för att hitta receptbelagda läkemedel. Välj sedan vilket apotek du vill kontrollera att din medicin finns hemma hos.
 1. puff_bb2b

  Gratisbox till gravida

  Exklusivt erbjudande från oss till dig som är gravid!
  Allt du behöver göra för att kvittera ut en fin box till ett värde av 300 kronor, är att registrera dig. En hel box med fina förälder- och babyprodukter väntar på ditt apotek. Helt gratis! Läs mer här.

 1. djurpuff_starten

  Högsäsong för fästingar och loppor

  Precis som människor är våra husdjur individer med speciella behov. Därför hittar du, främst för hund och katt, ett utbud av receptfria läkemedel och hälsoprodukter på många av våra apotek. Sommartid kan fästingar vara en plåga för både hundar och katter. Vi har ett stort urval av medel mot fästingar. Vill du läsa mer om vårt utbud av djurläkemedel och produkter för din hund eller katt? Klicka här!
 
 1. elektroniskt_expertstod

  Apoteksgruppen använder EES

  Om du har läkemedel på recept kan du be farmaceuten på apoteket att gå igenom dem med hjälp av Elektroniskt expertstöd – EES. Läs mer om elektroniskt expertstöd här.

 

 

 1. Huvudlöss?

  Med skolstarten kommer även tiden då lössen gör sig påminda. Läs mer här hur du skyddar dig och dina barn.
 1. Sår kräver olika behandlingar

  När du får ett sår sätter kroppen direkt igång att reparera skadan. Det är viktigt att ta hand om såret på rätt sätt under läkningsprocessen för att undvika allvarliga infektioner. En enda produkt räcker oftast inte för att ta hand om ett sår. Läs vår sårvårdsguide. Klicka här!

 1. Fakta & råd

  Vi har samlat 1177 Vårdguidens kunskap och information om olika sjukdomar och tillstånd. Sök på dina symptom, hitta informationen du söker, lär dig mer och få tips om hur du håller dig friskare. Året runt. Klicka här för att hitta det du söker.
 1. Motionera mera

  Har du bestämt dig för att lägga om din livsstil? Vi har satt samman en lista med tips som hjälper dig på traven. Klicka här!
 1. Instruktionsfilm

  Känner du osäkerhet inför hur du ska ta ditt läkemedel? Ta del av enkla och tydliga filmer som visar hur du tar din medicin på rätt sätt. Då ökar möjligheten till optimal behandling. Klicka här!
  http://www.apoteksgruppen.se

  Valt apotek

  1. Apoteket Mullvaden
   Kvällsvägen 5
   Tullinge
   08-6073717

   Öppettider

   Mån08:00-18:00
   Tis08:00-18:00
   Ons08:00-18:00
   Tors08:00-18:00
   Fre08:00-18:00
   Lör10:00-14:00
   SönStängt

   Välkommen till oss på Apoteket Mullvaden i Tullinge.