Apoteket Löwenströmska sjukhuset
Upplands Väsby

 
 1. Välkommen till Löwenströmska apoteket

  Välkommen till Löwenströmska apoteket, det är jag Mahbobeh som tillsammans med mina medarbetare driver Löwenströmska apoteket. Vi vill vara din hälsopartner och med det menar vi att vi vill vara ditt självklara val när det gäller din och din familjs hälsa. Läs mer om oss här.

 1. Är du tandläkare, veterinär eller beställer till en idrottsförening?

  Det här är exempel på företag som kan beställa varor via vår hemsida. Klicka här för att läsa mer om tjänsten som sparar tid och förenklar i ditt arbete.

 1. Hitta läkemedel

  Nu hittar du din medicin här på apoteksgruppen.se! Använd sökrutan uppe till höger för att hitta receptbelagda läkemedel. Välj sedan vilket apotek du vill kontrollera att din medicin finns hemma hos. nyhet_sortimentsvisning_webben2
 1. Gratisbox till gravida

  Exklusivt erbjudande från oss till dig som är gravid!
  Allt du behöver göra för att kvittera ut en fin box till ett värde av 300 kronor, är att registrera dig. En hel box med fina förälder- och babyprodukter väntar på ditt apotek. Helt gratis! Läs mer här.

  puff_bb2b
 1. Högsäsong för fästingar och loppor

  Precis som människor är våra husdjur individer med speciella behov. Därför hittar du, främst för hund och katt, ett utbud av receptfria läkemedel och hälsoprodukter på många av våra apotek. Sommartid kan fästingar vara en plåga för både hundar och katter. Vi har ett stort urval av medel mot fästingar. Vill du läsa mer om vårt utbud av djurläkemedel och produkter för din hund eller katt? Klicka här!
  djurpuff_starten
 
 1. Apoteksgruppen använder EES

  Om du har läkemedel på recept kan du be farmaceuten på apoteket att gå igenom dem med hjälp av Elektroniskt expertstöd – EES. Läs mer om elektroniskt expertstöd här.

  elektroniskt_expertstod
 

 

 1. Huvudlöss?

  Med skolstarten kommer även tiden då lössen gör sig påminda. Läs mer här hur du skyddar dig och dina barn.
 1. Sår kräver olika behandlingar

  När du får ett sår sätter kroppen direkt igång att reparera skadan. Det är viktigt att ta hand om såret på rätt sätt under läkningsprocessen för att undvika allvarliga infektioner. En enda produkt räcker oftast inte för att ta hand om ett sår. Läs vår sårvårdsguide. Klicka här!

 1. Lindring för pollenallergiker

  Våren och sommaren är en källa till glädje för de allra flesta, men den kan vara en plåga för dig som är allergiker. Hör du till dem som lider av kliande ögon, rinnsnuva och nysningar när luften fylls av pollen? Här får du råd för att klara dig igenom den värsta tiden. Klicka här!
 1. Fakta & råd

  Vi har samlat 1177 Vårdguidens kunskap och information om olika sjukdomar och tillstånd. Sök på dina symptom, hitta informationen du söker, lär dig mer och få tips om hur du håller dig friskare. Året runt. Klicka här för att hitta det du söker.
 1. Motionera mera

  Har du bestämt dig för att lägga om din livsstil? Vi har satt samman en lista med tips som hjälper dig på traven. Klicka här!
 1. Instruktionsfilm

  Känner du osäkerhet inför hur du ska ta ditt läkemedel? Ta del av enkla och tydliga filmer som visar hur du tar din medicin på rätt sätt. Då ökar möjligheten till optimal behandling. Klicka här!
  http://www.apoteksgruppen.se

  Valt apotek

  1. Apoteket Löwenströmska sjukhuset
   Löwenströmska sjukhuset
   Upplands Väsby
   08-58736003

   Öppettider

   Mån08:00-18:00
   Tis08:00-18:00
   Ons08:00-18:00
   Tors08:00-18:00
   Fre08:00-18:00
   Lör10:00-14:00
   SönStängt

   Stängt
   Stängt

   Apotek i Upplands Väsby, apoteket Löwenströmska sjukhuset i Upplands Väsby. Här kan du beställa läkemedel i förväg via telefon. Hos oss får du kunnig hjälp av apotekarna och receptarierna. Välkommen till ett vårdnära apotek i Upplands Väsby.