Apoteket Humlan
Örebro

 
 1. Nyhet - IDUN

                         

   

  IDUN minerals är en svensk makeupserie som består av

  100% högrenade mineraler och som låter Din hud andas!

  Välkommen in och hitta Dina favoriter

 1. Rapsodine - Naturlig skönhet!

   

  Svensk naturlig hudvård baserad på ekologisk rapsolja. Mjukgör effektivt, återfuktar och vitaliserar din hud. Rapsoljan är alltid kallpressad, tas lätt upp av huden och tillför näringsämnen i form av vitaminer, mineraler och hälsosamma fettsyror.

  Välkommen in och prova Rapsodines sköna produkter!

   

 1. Betala med mobilen på Apoteket Humlan

  Nu kan Du enkelt betala med mobilen hos oss på Apoteket Humlan. Vi visar hur!

 1. Mavala, nytt i sortimentet

  Nyhet! Apoteket Humlan säljer Mavala smink och nagellack, klicka för att läsa mer eller kom in till oss för att titta på alla härliga färger och köp dina personliga favoriter!

 1. nyheter-familjebild-puff

  Goda nyheter!

  Nu är nykomlingarna äntligen här! Låt oss presentera en järntablett med persikosmak, Selen + E, C-vitamin med god smak av granatäpple och vätskeersättningar i hallon eller svartvinbärssmak samt en med citronsmak som är anpassad för dig som sportar mycket. Apoteksgruppens egna vitaminer och mineraler är goda och prisvärda alternativ för dig som känner att du behöver en extra vitaminkick för att bibehålla dig frisk och pigg under året. Läs mer om nykomlingarna här.
 
 1. förkylningens fyra faser puff

  Är du laddad inför förkylningen?

   
  Vid förkylning är det vanligt att man känner sig hängig och sjuk. Både snuva eller nästäppa är vanligt förekommande symtom vid en förkylning liksom halsont, hosta eller huvudvärk och ibland kan man även ha lite feber. Det finns inga läkemedel som botar en förkylning men däremot kan symtomen lindras med hjälp av receptfria läkemedel och produkter vilka är bra att ha hemma när förkylningen slår till. Förkylningsförloppet kan delas in i fyra olika faser, värk & feber, halsont, nästäppa & snuva, samt hosta. Vi redogör för faserna och ger dig våra bästa tips på hur du klarar förkylningstopparna i höst. Vill du veta mer? Klicka här.
 
 1. puff_bb2b

  Gratisbox till gravida

  Exklusivt erbjudande från oss till dig som är gravid!
  Allt du behöver göra för att kvittera ut en fin box till ett värde av 300 kronor, är att registrera dig. En hel box med fina förälder- och babyprodukter väntar på ditt apotek. Helt gratis! Läs mer här.

 

 

 1. Sår kräver olika behandlingar

  När du får ett sår sätter kroppen direkt igång att reparera skadan. Det är viktigt att ta hand om såret på rätt sätt under läkningsprocessen för att undvika allvarliga infektioner. En enda produkt räcker oftast inte för att ta hand om ett sår. Läs vår sårvårdsguide. Klicka här!

 1. Fakta & råd

  Vi har samlat 1177 Vårdguidens kunskap och information om olika sjukdomar och tillstånd. Sök på dina symptom, hitta informationen du söker, lär dig mer och få tips om hur du håller dig friskare. Året runt. Klicka här för att hitta det du söker.
 1. Instruktionsfilm

  Det är viktigt att du tar din medicin på rätt sätt för att behandlingen ska få avsedd verkan. Om du har fått information från vår apotekspersonal att se instruktionsfilm om just ditt läkemedel så klickar du här.
  http://www.apoteksgruppen.se

  Valt apotek

  1. Apoteket Humlan
   Haga Centrum
   Örebro
   019-264520

   Öppettider

   Mån09:00-18:00
   Tis09:00-18:00
   Ons09:00-18:00
   Tors09:00-18:00
   Fre09:00-18:00
   Lör10:00-14:00
   SönStängt

   Apotek Haga centrum västra Örebro. Apotek nära Capio vårdcentral, Folktandvården, Actic gym och Ica Renommé. I Haga centrum ligger Apoteksgruppen där du kan ringa och faxa in din läkemedelsbeställning i förväg.