Apoteket Uttern
Årsta

 
 1. nyheter-familjebild-puff

  Goda nyheter!

  Nu är nykomlingarna äntligen här! Låt oss presentera en järntablett med persikosmak, Selen + E, C-vitamin med god smak av granatäpple och vätskeersättningar i hallon eller svartvinbärssmak samt en med citronsmak som är anpassad för dig som sportar mycket. Apoteksgruppens egna vitaminer och mineraler är goda och prisvärda alternativ för dig som känner att du behöver en extra vitaminkick för att bibehålla dig frisk och pigg under året. Läs mer om nykomlingarna här.
 
 1. förkylningens fyra faser puff

  Är du laddad inför förkylningen?

   
  Vid förkylning är det vanligt att man känner sig hängig och sjuk. Både snuva eller nästäppa är vanligt förekommande symtom vid en förkylning liksom halsont, hosta eller huvudvärk och ibland kan man även ha lite feber. Det finns inga läkemedel som botar en förkylning men däremot kan symtomen lindras med hjälp av receptfria läkemedel och produkter vilka är bra att ha hemma när förkylningen slår till. Förkylningsförloppet kan delas in i fyra olika faser, värk & feber, halsont, nästäppa & snuva, samt hosta. Vi redogör för faserna och ger dig våra bästa tips på hur du klarar förkylningstopparna i höst. Vill du veta mer? Klicka här.
 
 1. puff_bb2b

  Gratisbox till gravida

  Exklusivt erbjudande från oss till dig som är gravid!
  Allt du behöver göra för att kvittera ut en fin box till ett värde av 300 kronor, är att registrera dig. En hel box med fina förälder- och babyprodukter väntar på ditt apotek. Helt gratis! Läs mer här.

 

 

 1. Sår kräver olika behandlingar

  När du får ett sår sätter kroppen direkt igång att reparera skadan. Det är viktigt att ta hand om såret på rätt sätt under läkningsprocessen för att undvika allvarliga infektioner. En enda produkt räcker oftast inte för att ta hand om ett sår. Läs vår sårvårdsguide. Klicka här!

 1. Fakta & råd

  Vi har samlat 1177 Vårdguidens kunskap och information om olika sjukdomar och tillstånd. Sök på dina symptom, hitta informationen du söker, lär dig mer och få tips om hur du håller dig friskare. Året runt. Klicka här för att hitta det du söker.
 1. Instruktionsfilm

  Det är viktigt att du tar din medicin på rätt sätt för att behandlingen ska få avsedd verkan. Om du har fått information från vår apotekspersonal att se instruktionsfilm om just ditt läkemedel så klickar du här.
  http://www.apoteksgruppen.se

  Valt apotek

  1. Apoteksgruppen Årsta, Hjälmarsvägen
   Hjälmarsvägen 26
   Årsta
   08-918102

   Öppettider

   Mån09:00-18:00
   Tis09:00-18:00
   Ons09:00-18:00
   Tors09:00-18:00
   Fre09:00-18:00
   Lör10:00-14:00
   SönStängt